Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Konferenční oáza v centru Prahy


Wellness Hotel Step****

Našli jsme pro Vás místo v centru Prahy, které může nabídnout vše potřebné pro Vaše ubytování, konferenci a relaxaci. Dominantou hotelu Step je především jeho kongresové centrum, kde několik moderně vybavených místností je Vaší volbou pro soukromý pronájem.


Firemní akce s možností wellness a indoor golfu

Realizujte školení, jednání, konferenci v širším centru Prahy ve Wellness Hotelu Step****. Hotel je vhodný pro nejrůznější typy firemních akcí či soukromých oslav a setkání. Pro firemní a jiné privátní akce je připravena možnost zajištění cateringu nebo doplňkový sportovní program a relaxace. Dostatečná ubytovací kapacita hotelu může zabezpečit ubytování až v 159 zařízených pokojích. K dispozici je wellness centrum, masáže s vodním a saunovým světem. Mezi další aktivity patří golf, bowling, tenis a další sporty. Parkování k dispozici za poplatek. 

 

Sport a wellness centrum ve Wellness Hotel Step****

Ubytovaní hosté v hotelu mají zpravidla nárok na bezplatný vstup do aquaparku Water World, kromě toho si mohou výhodně zahrát tenis, squash a badminton. Tímto sportovní nabídka hotelu nekončí, ale teprve začíná, více přímo na stránkách hotelu Step

 

Nezapomeňte na moderní gastronomii.

V restauracích Galerie Praha, Bohemia a Aroma se podávají pokrmy české a mezinárodní kuchyně. Během letní sezony lze stolovat i na terase. Součástí hotelu jsou také bary Golf a Bowling s nabídkou lehkého občerstvení a nápojů.

 

Objednávka firemní akce v hotelu Step.


přidáno 2023.03.06 12:36:35

Načítám, prosím vydržte...