Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

WELLNESS HOTEL STEP **** (Praha 9)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 9
WELLNESS HOTEL STEP  je 4 hvězdičkový hotelový komplex s rozsáhlým konferenčním, sportovním a wellness zázemím. Hotel se nachází v klidné části Prahy 9, pouhých 5 km od hranice centra města.   Hotel nabízí příjemné ubytování ve 201 klimatizovaných pokojích v kvalitě economy, standard... zobrazit více
10 místnosti pro max 800 lidí

Kontaktní údaje

Kristýna Menšíková
tel.: +420 296 786 362
mobil: +420 724 329 325
e-mail: kongres@hotelstep.cz

Veronika Hašpicová
tel.: +420 296 786 180
mobil: +420 724684135
e-mail: kongresmanager@hotelstep.cz

Malletova 1141/4, 190 00 - Praha 9 , okr. Praha 9
http://www.wellness-hotel-step.cz/

WELLNESS HOTEL STEP je 4 hvězdičkový hotelový komplex s rozsáhlým konferenčním, sportovním a wellness zázemím. Hotel se nachází v klidné části Prahy 9, pouhých 5 km od hranice centra města.

 

Hotel nabízí příjemné ubytování ve 201 klimatizovaných pokojích v kvalitě economy, standard a deluxe a apartmánech standart a deluxe, které svojí kvalitou uspokojí i velmi náročného klienta. Pokoje jsou dále vybaveny samostatnou koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, LED TV se satelitním příjmem, minibarem a trezorem. V pokojích i všech společných prostorách je hostům bezplatně k dispozici vysokorychlostní wifi. Recepce je k dispozici hostům 24 hodin denně, kromě check in a check out zajišťuje vstupy do wellness, transfery z letiště, informační servis, taxi či směnárenské služby. K dispozici jsou dále 3 restaurace s mezinárodní i českou kuchyní a několik barů, včetně lobby baru s venkovní letní terasou, kde si hosté mohou vychutnat širokou nabídku míchaných drinků.

KONFERENČNÍ CENTRUM

Konferenční centrum nabízí moderní a klimatizované sály s celkovou kapacitou až 1000 míst. Všechny sály disponují denním světlem a moderním technickým vybavením.  V případě potřeby je možno okna zakrýt automatickými roletami. Před sály je k dispozici prostor pro registraci účastníků a coffe breaks.

K uspořádání večírků je ideální prostor Indoor golfu, který má kapacitu až 350 osob. Pro veletrhy, přehlídky či sportovní akce můžete využít naší výstavní a kongresovou halu o velikosti 1600 m2.

 

 

 

 

 

Služby

HOTEL:
Bankomat, Bezplatná WI-FI, Non-stop recepce, Parkování, Klimatizace, Směnárna, Taxi servis

SPORT:
V našich prostorách si můžete zahrát tenis, squash, badminton i stolní tenis.

WELLNESS:
Oázou klidu ve Wellness hotelu Step je Vodní a Saunový svět Infinit Step, který je největším a nejoblíbenějším saunovým komplexem v Praze.

GASTRONOMIE:
K dispozici jsou 3 restaurace s mezinárodní i českou kuchyní a několik barů, včetně lobby baru s venkovní letní terasou.




Vybavení

Dataprojektor, plátno, ozvučení, mikrofony, flipchart, podium, řečnický pult, tlumočnické kabinky, náhledové obrazovky, časomíra, audio a video záznam a další.

Ceny a popis ubytování

Kongresový sál A (B+C) (273 m2)
pro 400 lidí Tvar U: 70 osob, Školní: 240 osob, divadlo: 400 osob. Propojení sálů B + C. Prostorný, plně klimatizovaný sál s denním světlem až pro 400 osob v divadelním uspořádání. Sál je vybaven moderní AV technikou. Předsálí je často využíváno k různým typům výstavek či registracím. Zároveň je tento prostor ideálním místem pro servírování coffee breaků, které si mohou klienti vybrat z naší bohaté nabídky. Posuvná stěna dělící předsálí a sál je skvělým prvkem pro propojení prostorů. Před vstupem do foyer je k dispozici příjemné venkovní posezení. Do tohoto sálu je možné vstoupit dvěma vchody. Tento sál lze posuvnou stěnou rozdělit na dva menší sály B + C.
Kongresový sál B (126 m2)
pro 120 lidí Tvar U: 30 osob, Školní: 65 osob, divadlo: 120 osob. Plně klimatizovaný sál s denní světlem až pro 120 osob v divadelním uspořádání nebo 65 osob ve školním uspořádání. Tento sál je vybaven dataprojektorem, promítacím plátnem a ozvučením.
Kongresový sál C (156 m2)
pro 190 lidí Tvar U: 40 osob, Školní: 100 osob, divadlo: 190 osob. Plně klimatizovaný sál s denním světlem s kapacitou až 190 osob v divadelním uspořádání nebo 100 osob ve školním uspořádání. Tento sál je vybaven dataprojektorem, promítacím plátnem a ozvučením.
Kongresový sál D (E + F) (155 m2)
pro 300 lidí Tvar U: 60 osob, Školní: 120 osob, divadlo: 200 osob. Propojení sálů E + F. Sál D disponuje denním světlem a výhledem na město, je plně klimatizovaný. Kapacita tohoto sálu je 200 osob v divadelním uspořádání nebo 120 osob ve školním uspořádání. Celkem se v sále nacházejí 2 dataprojektory a 2 velká plátna. Jako zázemí lze využít menší technickou místnost. Sál D se dá rozdělit posuvnou stěnou na dva menší sály E+F. Zároveň je možné otevřít boční stěnu sálu D a propojit tak sál s jeho foyer, případně dál i s restaurací Galerie. Foyer sálu D je často využíváno jako prostor pro registrace, výstavky ale i coffee breaky.
Kongresový sál E (85 m2)
pro 100 lidí Tvar U: 30 osob, Školní: 60 osob, divadlo: 100 osob. Plně klimatizovaný sál s denním světlem pro až 100 osob v divadelním uspořádání nebo pro 60 osob ve školním uspořádání. Tento sál je vybaven dataprojektorem, promítacím plátnem a ozvučením.
Kongresový sál F (70 m2)
pro 90 lidí Plně klimatizovaný sál s denním světlem pro až 90 osob v divadelním uspořádání nebo pro 50 osob ve školním uspořádání. Tento sál je vybaven dataprojektorem, promítacím plátnem a ozvučením.
Salonek BOHEMIA (40 m2)
pro 30 lidí Tvar U: 15 osob, Školní: 23 osob, divadlo: 35 osob. Komornější a velmi příjemný prosvětlený salónek s výhledem do zeleně. Součástí salonku je prostor pro založení coffee breaků i pracovních snídaní. Salónek je plně klimatizovaný a audiovisuálně vybavený. Vhodný především pro obchodní jednání.
Indoor Golf & Kongresový sál G
pro 350 lidí Prostor pro 350 osob, ideální pro konání večírků, teambuildingových aktivit a dalších společenských akcí. Tento prostor disponuje vlastním barem, balkónem a lze zde nainstalovat pódium, taneční parket a další prvky určené pro tyto akce. V rámci těchto prostor lze využít kulečník nebo golfové simulátory.
Kongresový sál H (494 m2)
pro 650 lidí Tvar U: 90 osob, Školní: 350 osob, divadlo: 650 osob. Tento prostor, který má skoro 500m2, je využíván jako golfové odpaliště a po přestavbě ho může využít až 650 osob v divadelním uspořádání pro větší kongresové akce. Jako zázemí pro coffe break, oběd nebo večerní raut lze využít prostory sousedního indoor golfu.
Výstavní a kongresová hala (1584 m2)
pro 800 lidí Školní: 500 osob, divadlo: 800 osob. Náš největší kongresový prostor o rozloze 1.580m2 je určen pro pořádání velkých kongresových nebo sportovních akcí. Ideální prostor pro konání celodenních výstav, veletrhů nebo přehlídek. Tuto plochu lze připravit až pro 800 osob v divadelním uspořádání. Pro případné občerstvení, například formou rautu, lze opět využít sousední prostor Indoor Golfu.

Najděte nás na mapě

Malletova 1141/4, 190 00 Praha 9


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...