Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Pragochema spol s r.o. (Praha Uhříněves)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 10
Nabízíme pronájem vybavené zasedací místnosti, která je vhodná pro účely školení, konferencí a obchodního jednání v 1. patře administrativní budovy společnosti Pragochema spol. s r.o.. Pronájem je možný každý den od 8 - 20 hodin. Podle účelu pronájmu je místnost vhodná pro 10 - 30 osob. Zasedací... zobrazit více
1 místnost pro max 30 lidí

Kontaktní údaje

tel. 774 626 099, katerina.houdkova@pragochema.cz

Přátelství 550, 104 00 - Praha Uhříněves , okr. Praha 10
http://pragochema.cz

Nabízíme pronájem vybavené zasedací místnosti, která je vhodná pro účely školení, konferencí a obchodního jednání v 1. patře administrativní budovy společnosti Pragochema spol. s r.o.. Pronájem je možný každý den od 8 - 20 hodin. Podle účelu pronájmu je místnost vhodná pro 10 - 30 osob. Zasedací místnost je vybavena nábytkem k sezení, wifi, projektorem, výdejníkem na vodu, kávovarem (dle domluvy), rovněž je v budově k dispozici automat na kávu. Dle domluvy je možné zajistit občerstvení ze sousedních lahůdek dle jejich výběru.

Cena pronájmu 2800Kč/ den, 1900Kč/ 1/2 dne. Cena pronájmu lze dohodnout individuálně dle potřeby.

Budova se nachází v blízkosti obchodního domu Lidl, kde můžete volně zaparkovat. MHD k dispozici hned před areálem společnosti.

 

 

Služby

Pronájem vybavené zasedací místnosti.

Vybavení

projektor, wifi, flipchart
zasedací místnost
pro 30 lidí 2 800.00 Kč / den Podle účelu pronájmu je místnost vhodná pro 10 - 30 osob. Zasedací místnost je vybavena nábytkem k sezení, wifi, projektorem, výdejníkem na vodu, kávovarem (dle domluvy), rovněž je v budově k dispozici automat na kávu. Dle domluvy je možné zajistit občerstvení ze sousedních lahůdek dle jejich výběru.

Najděte nás na mapě

Přátelství 550, 104 00 Praha Uhříněves


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...