Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel U Beránka (Náchod)

Zobrazit všechny objekty v okrese Náchod
Secesní hotel v centru Náchoda nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 120 lůžek. Díky své poloze a vybavenosti je hotel vhodným místem jak pro rekreační a romantické pobyty, tak pro kongresový a business turismus. Beránek je už více než sto... zobrazit více
8 místnosti pro max 499 lidí Ubytování (pro 120 lidí)

Kontaktní údaje

Zuzana Nymšová
marketingová manažerka
775 196 187
marketing@hotel-beranek.com

Masarykovo náměstí 74, 547 01 - Náchod , okr. Náchod
http://www.hotel-beranek.com

Secesní hotel v centru Náchoda nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 120 lůžek. Díky své poloze
a vybavenosti je hotel vhodným místem jak pro rekreační a romantické pobyty, tak pro kongresový a business turismus. Beránek je už více než sto let společenským centrem Náchoda. Kromě hotelu, restaurace a kavárny zahrnuje totiž také městské divadlo, kde se konají nejdůležitější události zdejšího kulturního života.

Komplex Hotelu U Beránka a Městského divadla

se nachází v klidné části historického centra města Náchoda v Královéhradeckém kraji.

Pod jednou střechou se snoubí krása, dominance, styl, kulturní a společenská atmosféra, ale i moderní elegance. Luxusní čtyřhvězdičkový hotel Vás zve nejen k návštěvě stylové secesní budovy postavené v r. 1914, ale i nové moderní přístavby nadstandardně zařízené a dokončené r. 2005.

Celková kapacita hotelu:

  • 52 pokojů
  • 3 apartmány
  • pro nejnáročnější klienty nabízí ubytování v secesním prezidentském apartmánu s velikostí až 150 m2.

K hotelu patří restaurace s kvalitní gastronomií a s vyhlášenou Dannyho kavárnou.

 

Vybavení

Nabídka služeb hotelu:
bezdrátové vysokorychlostní připojení k internetu
pokojovou službu
snídaně, polopenze
konferenční zázemí a salonky (Vinárna, Salonek, Blues Bar)
internetový terminál
sekretářské služby
pobyt pro psy a kočky
květinové služby
praní a žehlení
dětská postýlka
transfery

Secesní Dannyho kavárna a restaurace

Ceny a popis ubytování

Komplex Hotelu U Beránka a Městského divadla se nachází v klidné části historického centra města Náchoda v Královéhradeckém kraji.

Pod jednou střechou se snoubí krása, dominance, styl, kulturní a společenská atmosféra, ale i moderní elegance. Luxusní čtyřhvězdičkový hotel Vás zve nejen k návštěvě stylové secesní budovy postavené v r. 1914, ale i nové moderní přístavby nadstandardně zařízené a dokončené r. 2005.

Celková kapacita hotelu:
52 pokojů
3 apartmány
Salonek (50 m2)
pro 20 lidí Cena pronájmu je na vyžádání dle délky trvání a typu pořádané akce. Salonek je vhodný pro rodinné oslavy, firemní zasedání, školení či přednášky
Blues Bar (52 m2)
pro 30 lidí Blues Bar je vhodný pro uzavřenou společnost, firemní zasedání, školení či přednášky anebo divadelní představení. Má svůj vlastní bar a toalety.
Vinárna (133 m2)
pro 50 lidí Vinárna je vhodná k pořádání rodinných oslav, firemních akcí, školení či přednášky. Má vlastní bar, tudíž je vhodná i na coffee breaky během školení. Cena pronájmu je na vyžádání dle délky trvání a typu pořádané akce.
Dannyho kavárna
pro 60 lidí Kavárna, která je pojmenovaná po hlavním hrdinovi románů Josefa Škvoreckého a snoubí v sobě prvorepublikového ducha a secesní styl. Danny v naší kavárně podle Škvoreckého sedával , díval se ze širokého okna na náměstí a snil nad „ bukvicovou kávou“. Za války se pravá káva do Němci okupované Evropy nedovážela, v ochodech nebyla. Káva se vařívala z různých náhražek většinou z praženého žita a nebo z bukvic.Z těch dnes kávu v Dennyho kavárně nevaříme, ale i tak můžete navštívit naši kavárnu a vychutnat si ji s výhledem na náměstí a pozorovat život v Náchodě. Rádi vám kavárnu uzavřeme pro vaši akci.
Restaurace
pro 70 lidí Secesní restaurace Hotelu U Beránka je to pravé prostředí nejen pro slavnostní příležitosti, jako jsou společenská setkání a svatby, ale i pro neformální oběd či večeři. Rádi Vám restauraci uzavřeme pro Vaši soukromou akci.
Malý sál (119 m2)
pro 120 lidí Malý sál navazuje na prostor velkého sálu, od nějž je oddělen třemi dvoukřídlými dveřmi. Je vhodný zejména pro pořádání menších kulturních akcí, výstav, rautů a schůzí. Cena pronájmu se kalkuluje na základě požadavků klienta.
Přednáškový sál (149 m2)
pro 150 lidí Přednáškový sál je vhodný k pořádání menších kulturních akcí, přednášek, výstav, rautů a schůzí. Cena pronájmu se kalkuluje na základě požadavků klienta.
Velký sál (282 m2)
pro 499 lidí Uspořádání sálu lze měnit podle požadavku klienta. Foyer divadla slouží také jako výstavní prostor, kde je umístěn bar a bufet. Sál je vhodný zejména pro pořádání divadelních představení, koncertů, přehlídek, konferencí, školení a dalších společenských akcí. Je vybaven potřebným technickým vybavením. Cena je kalkulována dle požadavků klienta.

Najděte nás na mapě

Masarykovo náměstí 74, 547 01 Náchod


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...