Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Mlýn na Dobré vodě - firemní večírky, svatby (Praha 10)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 10
Klidné místo pro firemní večírek v Praze s nádechem romantiky. Chcete se potkat s Vašimi kolegy v místě, kde to voní přírodou a jste tam opravdu jen Vy? Nechcete realizovat firemní večírek v městě plném lidí, kde každou chvíli bude zvonit tramvaj? Nemáte však čas ani kapacity jezdit... zobrazit více
2 místnosti pro max 500 lidí

Kontaktní údaje

Ing. Milan Hromíř
mobil: 602 339 433
milan@hromir.cz

Na Dobré vodě 39, 104 00 - Praha 10 , okr. Praha 10
http://

Klidné místo pro firemní večírek v Praze s nádechem romantiky.


Chcete se potkat s Vašimi kolegy v místě, kde to voní přírodou a jste tam opravdu jen Vy? Nechcete realizovat firemní večírek v městě plném lidí, kde každou chvíli bude zvonit tramvaj? Nemáte však čas ani kapacity jezdit nikam za Prahu?  NEVADÍ.
 

Mlýn na Dobré vodě je ideální místo pro firemní akce v Praze, v přírodním parku, jen 3 minuty jízdy od metra Háje.
 

Starobylý mlýn z 15. století s přilehlým stavením je obklopen malebnou zahradou s rybníčkem a stoletými stromy. Všechno, co chcete, tak zajistíme od drobného občerstvení, výzdoby na míru až po náročný catering pro zahraniční delegace.


 

FIREMNÍ VEČÍRKY, KONFERENCE, ZASEDÁNÍ


V originálních  prostorách můžeme pro Vás zajistit akci až pro 300 osob, oblíbené jsou u nás zejména firemní večírky, které děláme již několik let. Firemní či jiné soukromé kolektivy si u nás naplno užijí celý objekt a jeho atmosféru. Nadýchají se čerstvého vzduchu během odpoledne, večer si naplno užijí bohatou nabídku pití a jídla. V noci se ještě snadno dostanou domů.  Pokud je třeba sjednat konferenci či firemní jednání, uvolněná atmosféra přírody a kvalitní vybavení našich prostor bude tím podstatným proč Vaše akce skončí úspěchem.

Venkovní prostory mlýnu i vnitřní nabízejí skvělou kombinaci místa např. pro relizaci teambuildingu. Firemní akce můžeme doplnit aktivitami tipu například degustací nápojů, kurzem grilování, lukostřelbou v naší zahradě apod. Kapacita našeho místa je až 300 osob pro raut, 200 osob pro hostinu, z toho 150 osob ve vnitřních prostorách. Rádi pro Vás zorganizujeme firemní večírky, zasedání, konference, prezentace, tiskové konference, workshopy, teambuildingy.



Areál Mlýnu Na Dobré vodě

Naše místo ve své kategorii je v Praze neopakovatelné. Pozemek cca 7500 m² s potokem, sádky pro čerstvé ryby, 100 let starými stromy, 400 let starým mlýnem kombinovaným s moderní architekturou, 450 m² venkovní terasou, 12 m širokým schodištěm.

 

Služby

Skvělý catering, koktejly, rauty s možností libovolného programu udělají Vaši akci velmi příjemnou.

Vybavení

Wi-fi, konferenční technika apod.
Společenský sál (konference, večírky..)
pro 180 lidí Kapacita našeho místa je až 300 osob pro raut, 200 osob pro hostinu, z toho 150 osob ve vnitřních prostorách. Rádi pro Vás zorganizujeme firemní večírky, zasedání, konference, prezentace, tiskové konference, workshopy, teambuildingy.
Venkovní prostory
pro 500 lidí Naše místo ve své kategorii je v Praze neopakovatelné. Pozemek cca 7500 m² s potokem, sádky pro čerstvé ryby, 100 let starými stromy, 400 let starým mlýnem kombinovaným s moderní architekturou, 450 m² venkovní terasou, 12 m širokým schodištěm.

Najděte nás na mapě

Na Dobré vodě 39, 104 00 Praha 10


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...