Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Pod Kokšínem (Spálené Poříčí)

Zobrazit všechny objekty v okrese Plzeň-jih
Hotel "Pod Kokšínem" byl vystavěn v rozmezí let 2012 - 2014 na základech bývalé zájezdní restaurace, jejíž počátky sahají až do 15. století. Jedinečná historičnost místa byla citlivě vetknuta do stávající podoby pokojů, restaurace i zasedací místnosti a umožňuje návštěvníkům příjemně relaxovat v... zobrazit více
2 místnosti pro max 70 lidí Ubytování (pro 40 lidí)

Kontaktní údaje

Martin Kopčák,
tel: 775 012 892
email: mkopcak@golf-horehledy.cz

Hořehledy 35, 335 - Spálené Poříčí , okr. Plzeň-jih
http://www.hotelpodkoksinem.cz

Hotel "Pod Kokšínem" byl vystavěn v rozmezí let 2012 - 2014 na základech bývalé zájezdní restaurace, jejíž počátky sahají až do 15. století. Jedinečná historičnost místa byla citlivě vetknuta do stávající podoby pokojů, restaurace i zasedací místnosti a umožňuje návštěvníkům příjemně relaxovat v útulném a kouzelně členitém prostředí. Hotel disponuje více než 40ti lůžky, včetně královského dvoupokojového apartmá nebo několika unikátními vícepatrovými pokoji. Hotel se nachází na samotném kraji nově vzniklé CHKO Brdy a je tak jen několik kroků vzdálen od nekonečné panenské přírody.

Hotel disponuje kongresovým sálem s kapacitou cca 50 míst, který je kompletně audiovizuálně vybaven (projektor, TV, WIFI, flipchart, ozvučení). Pravidelně zaštiťujeme firemní školení a prezentace, včetně stravování. Ve spolupráci s PilsnerGolf Resortem pořádáme firemní aktivity a teambuildingy, golfové školičky a akademie. Dokážeme připravit nevšední zážitky pro úplné golfové nováčky i ostřílené znalce greenů.

Součástí nabídky od roku 2021 je i "jógovna". Relaxační prostor o rozloze cca 50 m2 zaměřený na cvičení jógy, meditace a semináře. Důraz je zde kladen na vizuální konejšivost prostoru, intimitu a pocit uvolnění a pozitivní atmosféru.

Restaurace "Pod Kokšínem" nabízí kompletně nekuřácký prostor o kapacitě cca 70 míst, který doplňuje venkovní terasa i kongresový sál. V chladnějším počasí je vyhřívána krbem, což vytváří velmi příjemnou a vřelou atmosféru. V jídelníčku nechybí jak tradiční, tak originální pokrmy, plzeňské pivo je samozřejmostí.

Nabízíme kvalitní a stylové ubytování v pokojích s pohodlnými king-size letišti, vlastními koupelnami s fénem, ledničkou a se sprchovým koutem nebo vanou, TV a WIFI. Součástí prostor pro hosty hotelu je i klubovna, kde mohou odpočívat u her nebo nad knihou za špatného počasí a kde je rovněž dětský koutek.

 

Služby

Nabízíme prostory pro školení, prezentace a teambuildingy. Tyto aktivity dokážeme napojit na provoz naší restaurace (občerstvení v podobě coffeebreaků, jednotných menu, rautů, grilování), hotelu (ubytování pro více než 40 osob), golfového hřiště (seznámení s golfem pro nováčky, golfové turnaje pro hráče), cvičení jógy (vlastní instruktor) a informačního centra Brdy (doporučení atraktivních míst v oblasti, zajištění prohlídek hradů, zámků,...). Rovněž spolupracujeme se zážitkovými agenturami.

Vybavení

Hotel disponuje kongresovým sálem s podlahovým vytápěním s kapacitou cca 50 míst (divadelní uspořádání - 70 míst, restaurační uspořádání - 50 míst, uspořádání "T" - 38 míst, uspořádání "U" - 66 míst, Ženevské uspořádání - 42 míst). Sál je kompletně audiovizuálně vybaven (projektor, TV, WIFI, flipchart, ozvučení), dále nabízí bar, lednici, kávovar a klavír.

Jógovna nabízí prostor o rozloze cca 50 m2, kam se na cvičení vejde 15 - 20 osob, na meditace max 30 osob.

Ceny a popis ubytování

Nabízíme kvalitní a stylové ubytování v pokojích s pohodlnými king-size letišti, vlastními koupelnami s fénem, ledničkou a se sprchovým koutem nebo vanou, TV a WIFI. Součástí prostor pro hosty hotelu je i klubovna, kde mohou odpočívat u her nebo nad knihou za špatného počasí a kde je rovněž dětský koutek.
Kongresový sál (90 m2)
pro 70 lidí 400.00 Kč/h 3 500.00 Kč / den Hotel disponuje kongresovým sálem s podlahovým vytápěním s kapacitou cca 50 míst (divadelní uspořádání - 70 míst, restaurační uspořádání - 50 míst, uspořádání "T" - 38 míst, uspořádání "U" - 66 míst, Ženevské uspořádání - 42 míst). Sál je kompletně audiovizuálně vybaven (projektor, TV, WIFI, flipchart, ozvučení), dále nabízí bar, lednici, kávovar a klavír.
Jógovna (50 m2)
pro 20 lidí 300.00 Kč/h 1 000.00 Kč / den

Najděte nás na mapě

Hořehledy 35, 335 Spálené Poříčí


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...