Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Školící centrum České Budějovice (České Budějovice)

Zobrazit všechny objekty v okrese České Budějovice
Poskytujeme konferenční místnosti, učebny a salonky pro vzdělávací kurzy, dětské kurzy, meetingy, konference, startupy, výběrová řízení, sport atd. Kapacita místností je 3 - 40 osob. Klimatizace a moderní vybavení je samozřejmostí. Pořádáme školení podle Vašich představ včetně cateringu a... zobrazit více
8 místnosti pro max 40 lidí

Kontaktní údaje

Hana Geissederová
tel. 601 574 741
email: rezervace@skolenivbudejovicich.cz

Lannova tř. 1893/32a 1893, 370 01 - České Budějovice , okr. České Budějovice
http://www.skolenivbudejovicich.cz

Poskytujeme konferenční místnosti, učebny a salonky pro vzdělávací kurzy, dětské kurzy, meetingy, konference, startupy, výběrová řízení, sport atd. Kapacita místností je 3 - 40 osob. Klimatizace a moderní vybavení je samozřejmostí. Pořádáme školení podle Vašich představ včetně cateringu a ubytování.

Naše nabídka: Pronájem konferenčních salonků, sálů a výukových místností o různém uspořádání s kapacitou 3-40 osob. Uspořádání školení „na míru" klientům. Organizujeme také vlastní kurzy s přístupem pro širokou veřejnost.

Služby

Proč pořádat školení u nás:

- nové moderní prostředí, oblíbená lokalita

- výhodné umístění budovy na hlavní pěší zóně spojující vlakové a autobusové nádraží s centrem Českých Budějovic

- parkování přímo u budovy

- technický servis v ceně

- velká variabilita využití

- nadstandardní pohodlí pro účastníky, zázemí pro lektory

- bezbariérový přístup

- jednoduchý online rezervační systém

- doplňkové služby a servis dle přání klientů

Catering na míru požadavkům klientů!

Vybavení

Nejmodernější audiovizuální a výpočetní technika:
- projektory, full HD projektory, plátna, ploter, kopírovací stroje, scannery, reproduktory, sluchátka, interaktivní tabule, magnetické tabule, plazmové TV

Ceny a popis ubytování

Ubytování je možné v některém z partnerských hotelů.
Počítačová místnost malá (34 m2)
pro 3 lidí 350.00 Kč/h Pro každého účastníka vlastní stůl s PC, denní světlo, klima. Vybavení: magnetická tabule, ploter, scanner, tiskárna, licence MS office, AutoCAD Inventor, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Výuková místnost 1 (24 m2)
pro 8 lidí 250.00 Kč/h Denní světlo, klima. Vybavení: magnetická tabule, tiskárna, projektor, plátno, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Salonek (23 m2)
pro 8 lidí 300.00 Kč/h Prosklená místnost uvnitř budovy, bez denního světla, klima. Vybavení: magnetická tabule, reproduktory, sluchátka, projektor, plátno, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Počítačová místnost velká (46 m2)
pro 10 lidí 450.00 Kč/h Pro každého vlastní PC, denní světlo, klima. Vybavení: magnetická tabule, scanner, tiskárna, reproduktory, sluchátka, licence MS office, Photoshop, CorelDraw, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Výuková místnost 2 (27 m2)
pro 10 lidí 300.00 Kč/h Denní světlo, klima. Vybavení: magnetická tabule, tiskárna, projektor, plátno, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Výuková místnost 3 (31 m2)
pro 10 lidí 300.00 Kč/h Denní světlo, klima. Vybavení: magnetická tabule, projektor, interaktivní tabule, kopírovací stroj k dispozici na recepci.
Konferenční místnost Exkluziv (76 m2)
pro 20 lidí 2 300.00 Kč/h Vybavení: konferenční stůl pro 20 osob, kuch. linka, plazmová TV, reproduktory, magnetická tabule, projektor, plátno, tiskárna, kopírovací stroj na recepci, zázemí pro lektory, vlastní soc. zázemí.
Konferenční místnost velká (89 m2)
pro 40 lidí 1 250.00 Kč/h Pro každého vlastní pracovní místo, dostatek denního světla, klima. Vybavení: magnetická tabule, reproduktory, Full HD projektor, plátno, kopírovací stroj k dispozici na recepci.

Najděte nás na mapě

Lannova tř. 1893/32a 1893, 370 01 České Budějovice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...