Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

THE MEETINKA (Jeseník - Dětřichov)

Zobrazit všechny objekty v okrese Jeseník
​V panenském prostředí jesenických hor nedaleko města Jeseník nabízíme prostor ke konání firemních i soukromých workshopů a stylové ubytování v různorodých horských apartmánech. Projekt THE MEETINKA vznikl přestavbou a renovací původního odborového hotelu. Veškeré interiéry však prošly výraznou... zobrazit více
1 místnost pro max 20 lidí Ubytování (pro 48 lidí)

Kontaktní údaje

themeetinka@gmail.com

Na Mýtince 15, 790 01 - Jeseník - Dětřichov , okr. Jeseník
http://www.themeetinka.cz

​V panenském prostředí jesenických hor nedaleko města Jeseník nabízíme prostor ke konání firemních i soukromých workshopů a stylové ubytování v různorodých horských apartmánech. Projekt THE MEETINKA vznikl přestavbou a renovací původního odborového hotelu. Veškeré interiéry však prošly výraznou transformací, pouze vnější forma budovy byla z důvodu lokality, tedy umístění v CHKO, téměř zachována. Díky interiérové rozmanitosti každé naše apartmá poskytuje esteticky jedinečné prostředí a atmosféru. V jakém duchu chcete trávit svou dovolenou Vy? Ať už Vás láká romantická PROVENCE, nebo hledáte malý kousek Řecka ve stylovém MYKONOSU, jste tu správně. Toužíte spíš po atmosféře noční Afriky? Jednoduše zvolte Nairobi. V současnosti máme k dispozici 9 apartmá, která se liší designem a úrovní zařízení. Některá apartmá navíc disponují balkonem (PROVENCE/ZEN), či patiem (HOKUSAI/POP ART). Vzhledem k tomu, že chceme našim hostům poskytnout komplexní relaxační zážitek, všichni mohou BEZPLATNĚ VYUŽÍVAT VYHŘÍVANÝ VNITŘNÍ BAZÉN, a po předchozí domluvě i krytou sportovní halu. Samozřejmostí je i přilehlé parkovací místo, které není nutné rezervovat. Naším cílem je dělat věci jinak a chceme Vám nabídnout především neotřelý zážitek. S trochou nadsázky u nás můžete zažít cestu kolem světa a proti proudu času :-)

Díky naší poloze zde máte možnost zažít intenzivní propojení s přírodou, a to především v apartmá Hokusai a Pop Art, která mají patia orientovaná do divokého porostu u potoka Čížek. Ani jiná apartmá Vás však o zeleň neochudí. Co se týče turistických zajímavostí, více se o nich můžete dozvědět na našich webových stránkách v sekci výlety do okolí, nebo navštivte portál jeseniky.net .

Služby

Pronájem THE MEETINKA HUB a různorodých stylových apartmá.

Vybavení

Objekt je vybaven samostatnou místností určenou pro workshopy a meetingy, společným mini lobby s recepcí a náleží k němu 19 stylových apartmá se soukromým vyhřívaným bazénem se zázemím. Po předchozí domluvě je možný pronájem kryté sportovní haly.

Ceny a popis ubytování

​Nabízíme stylové ubytování v různorodých horských apartmá. K dispozici máme 19 apartmá lišících se velikostí obytného prostoru a úrovní zařízení. Některá navíc disponují vlastní terasou, balkonem či patiem. Všechny jednotky charakterizuje designová rozmanitost a každá poskytuje esteticky jedinečné prostředí a atmosféru. Hosté mohou ve vyhrazených hodinách k relaxaci zdarma využívat vnitřní bazén, a po předchozí domluvě i krytou sportovní halu. Samozřejmostí je i přilehlé parkovací místo.
THE MEETINKA HUB (80 m2)
pro 20 lidí 1 000.00 Kč/h 6 000.00 Kč / den V komplexu THE MEETINKA nabízíme k pronájmu multifunkční prostor ke konání firemních i soukromích workshopů, meetingů a dalších edukačních akcí. Místnost je určena pro maximálně 20 lidí a je rozdělena na funkční a odpočinkovou zónu. Můžete zde využít projekční plátno s přenosným projektorem a samozřejmostí je přilehlé sociální zařízení. V rámci vícedenního kurzu si je možné zamluvit ubytování v přilehlých designově řešených apartmá se soukromým vyhřívaným bazénem.

Najděte nás na mapě

Na Mýtince 15, 790 01 Jeseník - Dětřichov


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...