Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Pavilon Bohemia (Praha 7 - Bubeneč)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 7
Novorenesanční pavilon Bohemia patří k několika málo původním budovám na pražském Výstavišti, které tady byly postaveny už pro Jubilejní zemskou výstavu v roce 1891. Po citlivé kompletní rekonstrukcí nabízí elegantní a světlé prostory pro firemní eventy, konference, výstavy, galavečery, bankety... zobrazit více
4 místnosti pro max 150 lidí

Kontaktní údaje

Jan Siro
771 127 674
Jan.siro@navystavisti.cz

Výstaviště 67, 170 00 - Praha 7 - Bubeneč , okr. Praha 7
http://hnavystavisti.cz/pronajem-prostor/bohemia/

Novorenesanční pavilon Bohemia patří k několika málo původním budovám na pražském Výstavišti, které tady byly postaveny už pro Jubilejní zemskou výstavu v roce 1891. Po citlivé kompletní rekonstrukcí nabízí elegantní a světlé prostory pro firemní eventy, konference, výstavy, galavečery, bankety a další společenské akce.

Pavilon najdete v horní části Výstaviště v přímém sousedství parku Stromovka. Hosté vaší akce mohou využít všechny výhody areálu: výborná dostupnost MHD, dostatečná parkovací kapacita, výhodná poloha v blízkosti centra, hotely v dochozí vzdálenosti.  

Prostor

  • Hlavní sál 157 m2 pro 150 osob
  • Dva salonky v 1. patře á 48 m2, každý pro 28 osob
  • Terasy 1274 m2


Vybavení

  • Bezbariérové vstupy z teras
  • Kuchyně s kompletním gastro vybavením, kterou provozuje Stones Catering
  • Samostatná gastro přípravna v 1. patře

 

Služby

cateringové služby

Hlavní sál (157 m2)
pro 150 lidí Přístup do hlavního sálu je přímo hlavním vchodem nebo bočními vstupy z venkovních teras. Se sálem sousedí otevřený prostor s barem a místem pro sezení nebo bistrostolky.
Salonek Silesia (48 m2)
pro 28 lidí Salonky v prvním patře jsou přístupné po schodech z přízemí a jsou umístěné naproti sobě přes chodbičku. Vedle nich jsou na patře dámské a pánské toalety a také kuchyňka/gastro přípravna, která je jídelním výtahem propojená s velkou kuchyní v přízemí.
Salónek Moravia (48 m2)
pro 28 lidí Salonky v prvním patře jsou přístupné po schodech z přízemí a jsou umístěné naproti sobě přes chodbičku. Vedle nich jsou na patře dámské a pánské toalety a také kuchyňka/gastro přípravna, která je jídelním výtahem propojená s velkou kuchyní v přízemí.
Terasy (1274 m2)
pro 0 lidí Na levé i pravé straně budovy jsou vyvýšené terasy s bezbariérovým přístupem. S pavilonem jsou propojené bočními vchody.

Najděte nás na mapě

Výstaviště 67, 170 00 Praha 7 - Bubeneč


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...