Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Penzion U Kubesa (Kroměříž)

Zobrazit všechny objekty v okrese Kroměříž
Luxus v srdci Kroměříže Přinášíme do Kroměříže novou možnost příjemného ubytování, které pojí luxus. Chceme vám co nejvíce zpříjemnit pobyt v jednom z nejkrásnějších měst na Moravě. Vychutnejte si návštěvu Kroměříže s pobytem v Penzionu U Kubesa.   Firemní školení v historickém... zobrazit více
1 místnost pro max 40 lidí Ubytování (pro 45 lidí)

Kontaktní údaje

Recepce@penzionukubesa.cz
573334965

Kovářská 19, 767 01 - Kroměříž , okr. Kroměříž
http://penzionukubesa.cz/o-penzionu/

Luxus v srdci Kroměříže

Přinášíme do Kroměříže novou možnost příjemného ubytování, které pojí luxus. Chceme vám co nejvíce zpříjemnit pobyt v jednom z nejkrásnějších měst na Moravě. Vychutnejte si návštěvu Kroměříže s pobytem v Penzionu U Kubesa.

 

Firemní školení v historickém centru Kroměříže

Hledáte pro vaši společnost konferenční místnost k realizaci připravovaného semináře? Přichystejte pro své kolegy nevšední zážitek v jižním cípu Hané, oceněné emblémem UNESCO.

Služby

Konferenční místnost
U Kubesa pro vaši společnost nabízíme konferenční místnost, která je vhodná pro firemní workshopy, kongresy, jednání, prezentace, školení nebo jiné vzdělávací aktivity.

Přestože se nacházíme v centru, najdete u nás klidné prostředí vyhovující nerušenému pobytu či firemní události.
Luxusní prostory konferenční místnosti pojmou až 40 osob. Uspořádání místnosti lze vždy připravit podle konkrétních potřeb.
Součástí konferenční místnosti je: Bezplatné připojení wifi, Projektor,

Vybavení

Plně vybavená školící místnost, možnost coffeebreaků, klimatizace

Ceny a popis ubytování

Gastronomický servis & ubytování
Rádi pro Vás přichystáme catering v podobě snídaně (150 Kč / osoba) či coffee breaků, které nabízíme v pěti různých meny. Všechny varianty jsme schopni realizovat dle vašich přání a požadavků. V případě, že se vaše událost protáhne nebo zvažujete vícedenní konferenci, nabízíme ubytování podle nejvyšších standardů. Maximální kapacita ubytování v Penzionu U Kubesa je 47 lůžek s možností využití přistýlky.
Konferenční místnost
pro 40 lidí 3 000.00 Kč / den U Kubesa pro vaši společnost nabízíme konferenční místnost, která je vhodná pro firemní workshopy, kongresy, jednání, prezentace, školení nebo jiné vzdělávací aktivity. Přestože se nacházíme v centru, najdete u nás klidné prostředí vyhovující nerušenému pobytu či firemní události. K dispozici je velká místnost s vybavením a menší místnost pro catering.

Najděte nás na mapě

Kovářská 19, 767 01 Kroměříž


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...