Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Resort Panství Bechyně (Bechyně)

Zobrazit všechny objekty v okrese Tábor
Náš  zámecký resort  nabízí velké množství různých  lokací pro Vaši soukromou i firemní akci.  Najdete u nás malé salónky, ale také prostory pro více než 700 osob. Samozřejmě Vám zajistíme kompletní organizaci eventu a tak u nás nebudete potřebovat služby další agentury. Prostory jsou k... zobrazit více
10 místnosti pro max 1500 lidí Ubytování (pro 150 lidí)

Kontaktní údaje

tel: +420773662619
email: koordinator@resort-bechyne.cz

Zámek 1, 391 65 - Bechyně , okr. Tábor
http://www.resort-bechyne.cz

Náš zámecký resort nabízí velké množství různých lokací pro Vaši soukromou i firemní akci. Najdete u nás malé salónky, ale také prostory pro více než 700 osob. Samozřejmě Vám zajistíme kompletní organizaci eventu a tak u nás nebudete potřebovat služby další agentury. Prostory jsou k dispozici v Bechyňském zámku, Černickém zámečku, golfovém resortu Bechyně nebo v hotelu Panská na bechyňském náměstí.

Dokážeme zajistit také ubytování a to celkem až pro 150 osob přímo v našem resortu, případně v dalších spolupracujících hotelích v Bechyni a okolí.

Catering na akce zajišťujeme vždy dle přání a požadavků klientů od externích dodavatelů. Firemní klientele vytvoříme nezapomenutelný event v úžasných zámeckých prostorách, zamilovaným snoubencům svatbu jejich snů.

Pro každého máme to pravé, přijeďte za námi a rádi vás o tom přesvědčíme. Pokud byste nevěděli, kde nás přesně hledat, zamiřte do jižních Čech, nedaleko Tábora.

 

Služby

Zajistíme pro vás nejen pronájem prostor, ale také ubytování hostů, catering, výzdobu, případně doprovodný program. Nebudete tak již potřebovat služby žádné agentury, celou akci Vám zajistíme na klíč.

V případě zájmu je samozřejmě možné mít na tyto služby vlastní dodavatele.

Vybavení

Většina prostor je vybavena základním inventářem (stoly, židle, základní nábytek). V ceně pronájmu Vám jej rádi připravíme dle Vašich představ společně se základní výzdobou prostor.
K zapůjčení je také projektor, plátno a flipchart.

Ceny a popis ubytování

K dispozici je ubytování v jedno-, dvou- a třílůžkových pokojích v hotelu Panská*** přímo na náměstí malebného městečka Bechyně. Hotel má celkovou kapacitu 63 osob. Další ubytování v 15 dvoulůžkových pokojích je v golfovém resortu 7 kilometrů od Bechyně uprostřed bývalé Černické obory. 13 stylových dvoulůžkových pokojů najdete také v loveckém zámečku nedaleko golfového resortu a 7 exkluzivních pokojů se nachází přímo v areálu zámku Bechyně.
ZÁMECKÝ PARK (4000 m2)
pro 1500 lidí 14 900.00 Kč/h 99 000.00 Kč / den Zámecký park zámku Bechyně je unikátním prostorem, který díky své jedinečné poloze nad soutokem dvou řek poskytuje naprosté soukromí, a přitom krásné výhledy do širokého okolí. Při dobrém počasí je ideální pro organizaci i večerních akcí se slavnostním osvětlením. K dispozici je zde party stan až pro 200 osob. Cena zahrnuje dostupný inventář, základní výzdobu i kompletní koordinační služby. Ceny jsou uvedeny bez DPH.
LOVECKÝ SALÓNEK (79 m2)
pro 20 lidí Exkluzivní prostor pro malé skupiny hostů, který najdete v 1. patře zámku. Ideální pro neformální setkání a posezení z občerstvení. Cena zahrnuje inventář místnosti, výzdobu i kompletní koordinační služby.
BISTRO V PENZIONU ČERNICKÁ OBORA (105 m2)
pro 50 lidí 9 000.00 Kč / den V naprostém soukromí našeho penzionu Černická obora najdete také bistro, jehož prostory Vám jsou k dispozici pro jakékoli oficiální i neoficiální setkání. Využít také můžete kompletní servis včetně ubytování, golfových šaten, nebo třeba sportovního vyžití. Ideální místo po konání například firemního turnaje nebo teambuildingu. V ceně pronájmu je zahrnut dostupný inventář, základní výzdoba a kompletní koordinační služby. Ceny jsou uváděny bez DPH.
KAPLE SV. JOSEFA (70 m2)
pro 50 lidí 14 900.00 Kč/h Ideální prostor pro Váš svatební obřad v zámeckém prostředí.
ČERNICKÝ ZÁMEČEK (100 m2)
pro 80 lidí 19 900.00 Kč/h 99 000.00 Kč / den Hlavní sál v Černickém zámečku poskytuje nádherné zázemí pro hostiny, rauty a další společenské události. Velmi oblíbené zde jsou svatby, ale i firemní večírky. To vše hlavně díky velkému množství přilehlých prostor jako je lobby, nebo kryté terasy. Zámeček poskytuje naprosté soukromí pro jakoukoli událost. Cena zahrnuje dostupný inventář, výzdobu i kompletní koordinační služby. Ceny jsou uvedeny bez DPH. V ceně je také zahrnuto ubytování až pro 31 osob přímo v budově zámečku.
STROMOVÝ SÁL (100 m2)
pro 65 lidí 14 900.00 Kč/h 39 900.00 Kč / den Prostor se nachází v přízemí zámku a je ideální pro menší banquety a neformální setkání. Uprostřed místnosti se nachází sloup v podobě stromu a na stropu jedinečná "nepropojená" klenba v podobě větví, která ve své době byla unikátem. Cena zahrnuje inventář místnosti, výzdobu i kompletní koordinační služby.
RESTAURACE HOTELU PANSKÁ (90 m2)
pro 70 lidí 10 000.00 Kč / den Restaurace v hotelu Panská poskytuje příjemné prostředí jak pro svatby, školení, nebo firemní večírky. Personál hotelu vždy spolupracuje v provozovatelem restaurace a velice rádi Vám pomohou zajistit vše, co se Vaší akce týká. Zdarma v případě ubytování v hotelu Panská.
ZÁMECKÁ HODOVNA (150 m2)
pro 120 lidí 19 900.00 Kč/h 59 000.00 Kč / den Prostor zámecké hodovny se nachází v přízemí hlavní zámecké budovy hned v sousedství černé kuchyně a jedná se o ideální prostor pro večerní zábavu středně velké skupiny. Při nepřízni počasí snadno vytopitelná místnost. Cena zahrnuje inventář, základní výzdobu i kompletní koordinační služby. Ceny jsou uváděny bez DPH.
VOKŮV SÁL (300 m2)
pro 200 lidí 29 900.00 Kč/h 84 900.00 Kč / den Historický sál s původními freskami a jedinečnou atmosférou. K prostoru přináleží i předsálí, ve kterém je možné umístit občerstvení. Jedná se o větší prostor v 1. patře zámku. Mimo jiné se v tomto sále roku 1580 oženil Petr Vok z Rožmberka. Cena zahrnuje inventář, základní výzdobu i kompletní koordinační služby.
ZÁMECKÁ JÍZDÁRNA (684 m2)
pro 900 lidí 79 900.00 Kč / den Největší krytý prostor na našem zámku a zároveň největší konferenční prostor v Jižních Čechách. Poskytuje prostor až pro 900 osob v hlavním prostoru a dalších 200 osob v přilehlých prostorách (balkon a zadní trakt). K dispozici je převážně během sezóny (květen - konec září) vzhledem k horším možnostem vytopení. Cena zahrnuje dostupný inventář, základní výzdobu i kompletní koordinační služby. Ceny jsou uváděný bez DPH.

Najděte nás na mapě

Zámek 1, 391 65 Bechyně


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...