Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel DELTA Seč (Seč)

Zobrazit všechny objekty v okrese Chrudim
Hotel DELTA Seč se nachází asi 100 km od Prahy v Železných horách na pomezí kraje Vysočina. Nabízíme ubytování ve 37 dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a balkonem. Vybavení hotelu je zcela nové. Wi-fi připojení, parkování zdarma na prostranství před hotelem.... zobrazit více
2 místnosti pro max 80 lidí Ubytování (pro 80 lidí)

Kontaktní údaje

ubytování, pronájem:

tel.:+420 770 160 172
email: obchod@deltahotel.cz

Ústupky 219, 538 07 - Seč , okr. Chrudim
http://delta-hotel.cz

Hotel DELTA Seč se nachází asi 100 km od Prahy v Železných horách na pomezí kraje Vysočina. Nabízíme ubytování ve 37 dvoulůžkových a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a balkonem. Vybavení hotelu je zcela nové. Wi-fi připojení, parkování zdarma na prostranství před hotelem. Služby hotelové recepce. Prostorná terasa pro večerní posezení v letních měsících. Bar otevřený do pozdních nočních hodin. Připravujeme konkrétní nabídku pro každou akci dle Vašich požadavků. Okolí hotelu je velmi klidné. Pomalou chůzí dojdete za 5 min na břeh jezera nebo na procházku do lesa. Nabízíme kvalitní domácí kuchyni připravovanou s kuchařským umem a pečlivostí. Ochotný a vstřícný personál.

Ceny a popis ubytování

Dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje s vlastní koupelnou (sprchový kout) a balkonem. Výhled na okolní krajinu. Nové moderní zařízení. Kvalitní matrace pro nerušený spánek. Zátěžové koberce v tlumených barvách. Na každém pokoji je stolek s čalouněnými židlemi k pohodlnému posezení.
velký sál
pro 80 lidí 12 000.00 Kč / den Luxusní konferenční židle STORM vhodné pro dlouhodobé sezení. Špičkový dataprojektor BenQ SU917 s jasem 5 000 ANSI lumenů, kontrastním poměrem 7000:1 a přirozeným rozlišením WUXGA až 1920 x 1200. Poskytuje nadstandardní divácký zážitek i v místnostech s rozsvícenými světly. Ozvučení s bezdrátovým mikrofonem WiFi – rychlý bezdrátový internet s kapacitou pro pohodlné připojení všech účastníků Dálkově ovládané venkovní žaluzie pro případné individuální zatemnění sálu nebo jeho části Parkování v areálu přímo u konferenčního sálu Můžeme vám zajistit veškerý doplňkový servis jako je catering, hostesky, limousine-service, ozvučení sálu, simultánní tlumočení, dekorace prostor apod.
salonek
pro 25 lidí 6 000.00 Kč / den

Najděte nás na mapě

Ústupky 219, 538 07 Seč


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...