Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

enforum event space (Praha 8 - Karlín)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 8
Moderní a designově čisté eventové prostory v Karlíně, kde váš brand skutečně vynikne. Co vám nabízíme: Eventové prostory pro offline, online i hybrid akce Vyberte si velký sál s kapacitou až 90 osob (v případě stání, 70 osob divadlo, 65 osob škola) nebo zasedací místnost až pro... zobrazit více
3 místnosti pro max 100 lidí

Kontaktní údaje

Lucie Urbanová
730 158 917
enforum@enforum.cz

Sokolovská 695/115b, 186 00 - Praha 8 - Karlín , okr. Praha 8
http://www.enforum.cz

Moderní a designově čisté eventové prostory v Karlíně, kde váš brand skutečně vynikne.

Co vám nabízíme:

Eventové prostory pro offline, online i hybrid akce
Vyberte si velký sál s kapacitou až 90 osob (v případě stání, 70 osob divadlo, 65 osob škola) nebo zasedací místnost až pro 16 lidí. Je možné místnosti spojit a uspořádat event se samostatnou místností na catering. Své eventy u nás můžete přepnout na online a hybridní verze pro nás není žádný problém. Prostory jsou jednoduché, abychom event mohli přizpůsobit Vašemu brandu, vzdušné a technicky vybavené na vysoké úrovni.

Akce na čerstvém vzduchu
Rádi byste si vaši akci užili na sluníčku a s příjemným vánkem ve vlasech? Naši střešní terasu (s kapacitou až 100 osob) Vám vybavíme all inclusive jako akci uvnitř. Samozřejmě včetně varianty pro nepříznivé počasí.

Event na metru v srdci Prahy
Akce v prostředí zeleného Karlína se skvělým napojením na MHD, přímo u metra B a tramvajové zastávky Invalidovna. Také můžete zaparkovat v garážích přímo v budově.

Váš brand skutečně vynikne
Naše eventové prostory jsou čisté, světlé a flexibilní. Čekají už jen na to, až je obrandujete svou značkou. Přijmou ji za své. Promění se, jako by k vaší firmě odjakživa patřily.

S vybavením si nemusíte dělat hlavu
Základní výbavu každého evenťáka od projektoru přes mixážní pult, až po bezdrátový mikrofon od nás dostanete grátis. Zařídit vám můžeme také třeba tématickou výzdobu nebo HD kameru.

Vybavení

Velký sál - 1) Standardní vybavení pro offline akci: řečnický pult, 4K projektor, nástěnné obrazovky, bezdrátové mikrofony, ozvučení, 2) Vybavení pro online akci: 6K kamery Blackmagic, střihový a mixážní pult, bezdrátové mikrofony, studiová LED světla, notebook a iPad; Zasedací místnost - 1) Standardní vybavení pro offline akci: obrazovka, webkamera, ozvučení, 2) kompletní online nahrávací set - dle potřeby
Supernova (185 m2)
pro 90 lidí 4 900.00 Kč/h Standardní vybavení konferenčního prostoru - kapacita: až 90 osob, několik možností set-upu dle požadavků, Wi-Fi, klimatizace, spousta denního světla
SpaceX (42 m2)
pro 16 lidí 1 900.00 Kč/h Standardní vybavení zasedací místnosti - kapacita: až 20 osob, několik možností set-upu dle požadavků, Wi-Fi, klimatizace, spousta denního světla
terasa (300 m2)
pro 100 lidí Standardní vybavení terasy - kapacita: až 100 osob, bistro stolky, ozvučení s mikrofonem, catering, pohodlná křesla a stoly, deky, varianta pro špatné počasí (velký sál).

Najděte nás na mapě

Sokolovská 695/115b, 186 00 Praha 8 - Karlín


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...