Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Otevřená zahrada (Brno)

Zobrazit všechny objekty v okrese Brno-město
Hledáte moderní prostory pro vaši konferenci nebo seminář v inspirativním prostředí přímo v centru Brna? Pronajměte si ty naše a využijte jedinečnosti genia loci Otevřené zahrady. Nabízíme konferenční sál a dvě zasedací místnosti s interiérovým a technickým vybavením dle vašich potřeb. Venkovní... zobrazit více
5 místnosti pro max 63 lidí

Kontaktní údaje

pronajmy@nap.cz
Mob.: +420 739 596 463
tel: +420 515 903 124

Údolní 33, 602 00 - Brno , okr. Brno-město
https://www.otevrenazahrada.cz/Pronajmy.aspx

Hledáte moderní prostory pro vaši konferenci nebo seminář v inspirativním prostředí přímo v centru Brna? Pronajměte si ty naše a využijte jedinečnosti genia loci Otevřené zahrady. Nabízíme konferenční sál a dvě zasedací místnosti s interiérovým a technickým vybavením dle vašich potřeb. Venkovní prostory včetně zastřešených pergol, venkovní kuchyně, grilu a stylových kamen jsou zase ideální pro firemní akce, oslavy i svatby. Pokud chcete uspořádat velkou firemní akci, k dispozici můžete mít celý areál Otevřené zahrady s kapacitou až 700 lidí. Rádi vám také připravíme akci na míru s doprovodným programem. Přijďte načerpat inspiraci do otevřené zahrady. Těšíme se na vás.

Služby

Nabízíme pronájem venkovních a vnitřních prostor pro firemní i soukromé akce.
Zajistíme občerstvení pro vaši akci. Suroviny pochází z lokálních zdrojů. Nabízíme také bezlepkové, vegetariánské nebo veganské varianty.
Možnost parkování (kapacita omezena).
Pořádáme velké firemní akce s kapacitou až 700 účastníků.
Jsme schopni připravit doprovodný program pro vaši akci.
Nabízíme komentované prohlídky pasivní budovy a zahrady.
Zajistíme také květinovou výzdobu.

Vybavení

Vnitřní prostory disponují klasickým vybavením (projektor, velkoformátové video a audio technika, flipcharty, projektor, bezdrátový mikrofon...). Venkovní prostory jsou vybavené zahradním nábytkem. K pronájmu je také venkovní kuchyně a stylová kamna. Možnost ozvučení, zapůjčení stanů, výhřevných lamp, osvětlení, přenosného ohniště. Zajistíme catering i květinovou výzdobu.

Ceny a popis ubytování

Bez ubytování.
Konferenční sál (70 m2)
pro 63 lidí 2 100.00 Kč/h 12 600.00 Kč / den Hledáte moderní konferenční sál v inspirativním prostředí přímo v centru Brna? Sál je vybaven velkoformátovým videem, audio technikou (plátno 350 x 223cm), projektorem s rozlišením 1366 x 768 a bezdrátovými mikrofony. K dispozici je Wi-Fi připojení, vzduchotechnika a flipcharty. Nábytek připravíme přesně podle vašich potřeb.
Velká zasedací místnost (32 m2)
pro 18 lidí 1 000.00 Kč/h 6 000.00 Kč / den Ideální prostor pro menší workshop nebo seminář s výhledem do zeleně a přístupnou terasou. Součástí vybavení je plazmová obrazovka 65", Wi-Fi připojení, vzduchotechnika, 1x flipchart.
Malá zasedací místnost (16 m2)
pro 10 lidí 675.00 Kč/h 3 900.00 Kč / den Potřebujete klidné místo pro menší pracovní schůzku? Naše malá zasedací místnost nabízí ten správný prostor pro velká rozhodnutí. Součástí vybavení je plazmová obrazovka 65", Wi-Fi připojení, vzduchotechnika, 1x flipchart.
Pergola u bistra
pro 30 lidí 1 000.00 Kč/h Venkovní zastřešená pergola v krásném prostředí Otevřené zahrady je ideálním místem pro narozeninovou oslavu, firemní party nebo soukromou akci. Součástí vybavení jsou zahradní stolky a židle, pivní sety, které připravíme dle vašich potřeb. Minimální doba pronájmu jsou 4 hodiny (4000 Kč, za každou další hodinu pak 1200 Kč).
Pergola u oveček
pro 35 lidí 1 000.00 Kč/h Příjemné místo v zahradě pro soukromou oslavu, workshop nebo firemní párty. Zastřešená venkovní pergola je vybavena zahradním nábytkem, který připravíme podle vašich potřeb. K tomuto prostoru si můžete objednat také gril nebo venkovní kuchyni. Minimální doba pronájmu jsou 4 hodiny (4000 Kč, za každou další hodinu 1200 Kč).

Najděte nás na mapě

Údolní 33, 602 00 Brno


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...