Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Chateau Clara Futura (Dolní Břežany)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha-západ
Zažijte nezapomenutelné setkání minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Renesanční zámecký objekt Chateau Clara Futura s překrásnou kaplí sv. Máří Magdaleny, obklopený relaxačními zahradami a nabitý moderními technologiemi se nachází v obci Dolní Břežany, z centra Prahy pouhých 20 min. autem či... zobrazit více
4 místnosti pro max 120 lidí

Kontaktní údaje

Martina Konrádová
Sales&Marketing Manager
Mobil: + 420 731695316
Email: sales@clarafutura.cz

5. května 1, 252 - Dolní Břežany , okr. Praha-západ
https://www.clarafutura.cz

Zažijte nezapomenutelné setkání minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Renesanční zámecký objekt Chateau Clara Futura s překrásnou kaplí sv. Máří Magdaleny,
obklopený relaxačními zahradami a nabitý moderními technologiemi se nachází v obci Dolní Břežany, z centra Prahy pouhých 20 min. autem či autobusem.

Zámecký komplex nabízí luxusní ubytování ve 40ti pokojích tří kategorií: 16 Superior, 10 Deluxe, 12 podkrovních pokojů Comfort a dvě tematická apartmá Svatební a Arcibiskupské apartmá. Malé, střední i velké akce. Dokonalé zázemí pro komorní a ničím nerušené jednání na formální i neformální úrovni.
- Malovaný salonek pro 10 osob
- Salonek Galerie až pro 20 osob
- Velký party stan až pro 120 osob
- Designový restaurant pro 60 osob s prostornou terasou pro 40 osob
- Relaxační zahrady

Malovaný salonek (40 m2)
pro 10 lidí 1 500.00 Kč/h 10 000.00 Kč / den Dokonalé zázemí pro komorní a ničím nerušené jednání na formální i neformální úrovni. Renesanční zrestaurovaný strop je dominantou salonku. - Jednací stůl pro 10 osob. - Pohodlné posezení v obývací části, která je součástí salonku. - Možnost servisu jakéhokoliv jídla či nápojů, coffee break, apod. - Denní světlo. Technické vybavení: - Projekční velkoplošná TV. - Dataprojektor. - Plátno. - Flipchart. - Klimatizace. - Wifi. - Spojovací, prodlužovací kabely a konektory.
Salonek Galerie (55 m2)
pro 20 lidí 2 000.00 Kč/h 15 000.00 Kč / den Úchvatný historický prostor s klenutým stropem pro jednání či soukromé akce. Ideální prostor pro řízené degustace vína. - Založení board / U - ideálně pro 20. osob. - Možnost servisu jakéhokoliv jídla či nápojů, coffee break, apod. - Denní světlo. Technické vybavení: - Projekční velkoplošná TV. - Dataprojektor. - Plátno. - Flipchart. - Klimatizace. - Wifi. - Spojovací, prodlužovací kabely a konektory.
Party stan (300 m2)
pro 120 lidí 4 000.00 Kč/h 40 000.00 Kč / den Party stan 25 × 12 m pro až 120 osob Vlastní cateringové zázemí – možnost servírování jídel dle přání Posezení u kulatých stolů Taneční parket V případě nepřízně počasí vyhřívaný Samozřejmostí je ozvučení, osvětlení, zázemí pro kapelu apod.
Restaurace Clara Futura (120 m2)
pro 60 lidí 3 000.00 Kč/h 30 000.00 Kč / den Restaurace Clara Futura disponuje celkovou kapacitou 60 osob. Moderně řešený interiér s několika menšími salonky je možno členit dle potřeby – nabídne tak pohodlné zázemí pro menší i větší obchodní jednání, rodinné oslavy, klidné posezení s přáteli, romantickou večeři, svatební hostinu, vánoční nebo novoroční večírek se zaměstnanci nebo jakékoliv další aktivity, které předpokládají kvalitní gastronomický servis. Letní terasa je pak oblíbeným místem pro odpolední čaje či grilování.

Najděte nás na mapě

5. května 1, 252 Dolní Břežany


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...