Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Jak lépe lákat firemní klientelu pomocí webových stránek ?


Firemní klientela je velmi specifický typ zákazníků, kterým by Vaše ubytování mělo poskytnout možnost co nejsnadnějšího zvládnutí absence jejich vlastní kanceláře. Co platí tedy o dobré vybavenosti Vašich pokojů pro firemní klientelu, tak by rovněž mělo platit i pro Vaše webové stránky, které jsou leckdy první vstupní branou k Vám, ještě dříve, než zákazník  vstoupí do lobby Vašeho hotelu.

Neváhejte Vaše webové stránky upravit tedy tak, aby zahrnovaly co nejvíce dnešních moderních předpokladů pro web. Budete odměněni nejen tím, že potěšíte případné nerozhodnuté návštěvníky, ale i se zřejmě posunete na lepší místo ve vyhledávači google a seznam, jelikož internetoví roboti mají rádi kvalitnější stránky. Jaké věci tedy především realizovat s Vašimi stránkami?
 

1)  Udělejte stránky responsivní, aby šly snadno zobrazit na mobilních telefonech

2)  Vytvořte pěknou a transparentní nabídku pro firmy

3)  Aktualizujte pravidelně obsah Vašich stránek, přidávej novinky, zapisujte blog

4)  Nabídněte funkční a interaktivní stránky

5) Propojte stránky se sociálnímy médii a komunikujte pomocí nich s klienty.

 

Kromě těchto náležitostí se samozřejmě najdou i jiné méně důležité, nikoliv však opomenutelné věci jako je umístění kvalitních fotografií či videa na web. Umístění doplňkových informací pro hosty jako jsou např informace o počasí, kulturních a sportovních akcích, informace o dopravě, případně online kamery apod. Tyto doplňující věci rovněž zvednou návštěvnost Vašich stránek a mohou tak přinést zvýšené povědomí o Vašem ubytovacím zařízení.


přidáno 2016.10.31 01:52:37

Načítám, prosím vydržte...