Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Areál Cucovna (Mochov)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha-východ
Svojí polohou a soukromím se Areál Cucovna nejvíce hodí pro pořádání společenský akcí všeho druhu. Mezi nejčastější poptávky patří uspořádání svatby, oslav narozenin, firemních konferencí, teambuildingů, coffee breaků, třídních srazů, rozluček se svobodou atp.  Venkovní prostor s pergolou... zobrazit více
2 místnosti pro max 50 lidí Ubytování (pro 12 lidí)

Kontaktní údaje

Petr Patočka
tel: +420602417444
email: info@cucovna.cz

Cucovna 50, 250 87 - Mochov , okr. Praha-východ
https://www.cucovna.cz/

Svojí polohou a soukromím se Areál Cucovna nejvíce hodí pro pořádání společenský akcí všeho druhu. Mezi nejčastější poptávky patří uspořádání svatby, oslav narozenin, firemních konferencí, teambuildingů, coffee breaků, třídních srazů, rozluček se svobodou atp.  Venkovní prostor s pergolou disponuje 60 místy k sezení a v sále je 50 míst. Optimální počet účastníků akce je do 50 osob. Celková plocha Areálu Cucovna je cca 3000 m2. Celková ubytovací kapacita je 12 osob s možností dvou přistýlek.

 

Služby

Na všechny akce dokážeme zajistit náš catering, fotokoutek, DJ, aj.. Možnost zapůjčení různých her jako jsou například ruské kuželky, minigolf, pétanque. Dále pak hudební nástroje jako djambe, rainstick a další, jsou pak ideálním doprovodným programem nejen na večer.

Vybavení

wifi, klimatizace, projekce, flipchart, ozvučení, mikrofony, efektové osvětlení sálu, tv

Ceny a popis ubytování

Budova A slouží pro ubytování a čekají na Vás dva moderní plně vybavené apartmány Andrea a Petr, které mají přímý vstup do zahrady přes francouzské okno a dva dvoulůžkové pokoje Jirka a Pavel. Veškeré ubytovací jednotky mají soukromou koupelnu a WC. Celková ubytovací kapacita je 12 osob s možností dvou přistýlek.



Konferenční sál
pro 50 lidí 19 900.00 Kč / den Uvedená cena je za 20 osob a zahrnuje Coffee break v hodnotě 499 Kč.
Venkovní prostor
pro 50 lidí

Najděte nás na mapě

Cucovna 50, 250 87 Mochov


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...