Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Blue Orange Resort (Praha)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 9
Jedinečné místo pro regeneraci ve spojení s elegantním zázemím pro firemní akci  Blue Orange Resort se nachází na pomezí Letňan a Čakovic na ideálním místě pro pořádání firemních akcí pro pražské i mimopražské účastníky. Pokud k nám přijedete zrealizovat Vaší akci, můžete využít moderních... zobrazit více
3 místnosti pro max 80 lidí

Kontaktní údaje

Valentina Bergerová
+420 723 894 941
valentina.berger@blueorange.cz

Tupolevova 676, 199 00 - Praha , okr. Praha 9
https://www.blueorange.cz/

Jedinečné místo pro regeneraci ve spojení s elegantním zázemím pro firemní akci 

Blue Orange Resort se nachází na pomezí Letňan a Čakovic na ideálním místě pro pořádání firemních akcí pro pražské i mimopražské účastníky. Pokud k nám přijedete zrealizovat Vaší akci, můžete využít moderních konferenčních prostor, ale také ubytování v našem resortu. Díky ubytování, relaxačnímu centru a příjemné restauraci můžete protáhnout Vaší akci v Praze i na několik dnů. Pro ty, kterým se u nás opravdu zalíbí, jsou k dispozici různé programy členství, s nimiž můžete být u nás za chvíli častěji než doma. Propojení konferenčního centra s relaxačním centrem a moderní restaurací The One zaručuje to, že Vám během konference, školení nebo firemního večírku nebude nic chybět. Dostanete se k nám snadno po dálnici ze všech míst ČR,  máme dostatečně velké parkoviště. V případě potřeby návštěvy centra Prahy můžete od nás snadno použít MHD, kdy jste tam během několika minut.

 

Moderní konferenční sál a salónek

K dispozici je nově zrekonstruovaný konferenční sál s kapacitou až 80 osob či prostory v The One s kapacitou 70 hostů, letní terasou, a odděleným salónkem pro 15 lidí. Všechny prostory s denním světlem, plně klimatizovány, moderní AV vybavení, Wi-Fi připojení. V celém areálu je bezbariérový přístup.

 

Restaurace THE ONE

Naše restaurace THE ONE pro vás připravujeme pokrmy moderní české a světové kuchyně. Díky pečlivému zázemí, obsluze a jejímu umístění najdete zde místo, které Vám dá prostě skvělý pocit. Netajíme se tím, že u nás máme sportovního ducha a servírujeme tak zdravé jídlo. Náš jídelníček je vytvořen z kombinace odlehčených a zdravých jídel z kvalitních surovin a originálních ingrediencí. Na své si přijdou i milovníci masa a všichni, kdo se chtějí hlavně dobře najíst a dopřát si poctivé jídlo z čerstvých surovin. Restaurace, do které je přímý vstup z Blue orange resortu se nachází v ulici Tupolevova a leží na spojnici mezi OC Letňany a Globusem.
 

Sportovní centrum

Naše sportovní centrum se pyšní prostornou a plně klimatizovanou zónou se špičkovými posilovacími i kardio stroji a bohatým rozvrhem skupinových lekcí.



 

Služby

Zajištění cateringu formou coffee breaků, rautů, obědového menu či brunche je na přání klienta samozřejmostí. Velká sportovní zóna s možností vlasntního cvičení nebo několika typů tréningů. Možnost využití kardio-zóny, kryoterapie, pro děti na místě dětský koutek.

Vybavení

Všechny prostory s denním světlem, plně klimatizovány, moderní AV vybavení, Wi-Fi připojení.

Ceny a popis ubytování

V nabídce ubytování jsou dvojlůžkové pokoje a luxusní apartmán. Ceny od 1 700 Kč / noc. Pokoje jako všechno ostatní jsou u nás světlé, pohodlné a vybavené Smart TV, Wi-Fi a trezorem. V ceně ubytování je snídaně. Všichni hosté ubytovaní v hotelu Blue Orange Resort získávají automaticky 10 % slevu na jídlo v restauraci The ONE a na služby sportovního a relaxačního centra.
Moderní konferenční sál (120 m2)
pro 80 lidí Různé možnosti uspořádání sezení: divadlo, škola singl/double, do písmene U. Světlý, vzdušný, plně vybavený prostor s přímým vstupem na střešní terasu. Foyer vhodné pro registraci účastníků, přestávky a občerstvení.
Salónek restaurace THE ONE (27 m2)
pro 15 lidí V příjemném světlém salónku moderní restaurace THE ONE, který má velikost 27 m2, lze uspořádat menší akce až pro 15 osob. K dispozici je Wi-Fi připojení a velkoplošná obrazovka
Restaurace THE ONE
pro 70 lidí Příjemné vzdušné prostory naší restaurace THE ONE.

Najděte nás na mapě

Tupolevova 676, 199 00 Praha


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...