Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Sustainability Hub Prague (Praha 3)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 3
Hledáte funkční prostor pro Vaše podnikání, setkávání se s klienty a pořádání akcí? Pronajměte si prostor pro Vaší firemní akci právě u nás v Sustainability Hub Prague na pražských Vinohradech, multifunkčně a moderně vybavený prostor o rozloze 600m2 s venkovní terasou.... zobrazit více
4 místnosti pro max 100 lidí

Kontaktní údaje

Sustainability Hub Prague
E-mail: davis@soulmatesventures.com

Vinohradská 2577/178, 130 00 - Praha 3 , okr. Praha 3
https://www.sustainabilityhub.cz/


Hledáte funkční prostor pro Vaše podnikání, setkávání se s klienty a pořádání akcí?

Pronajměte si prostor pro Vaší firemní akci právě u nás v Sustainability Hub Prague na pražských Vinohradech, multifunkčně a moderně vybavený prostor o rozloze 600m2 s venkovní terasou.

Otevřeli jsme první český hub se zaměřením na udržitelnost v podnikání, financích a investování. Sustainability Hub Prague je funkční prostor pro udržitelnost v Česku a regionu CEE. Vytváříme zázemí pro získávání a sdílení znalostí, navazování nových kontaktů a přinášení reálných a praktických řešení na trh. Budujeme prostor pro setkávání vizionářů, expertů, investorů, akademie, startupů, podniků a široké veřejnosti, který přináší synergický efekt s jasnými výsledky. 

 

Malé i velké firemní pronájmy, to vše zvládneme.

Můžete u nás zrealizovat jakoukoliv firemní a soukromou akci, najdete zde zázemí vhodné jak pro osobní jednání, firemní školení, prezentaci tak i menší konferenci. K dispozici je plně vybavená eventová místnost s vlastním vstupem až pro 100 osob či menší zasedací místnost za skvělou cenu pro 10 osob. Pronajmout je možné i terasu. Přijďte k nám načerpat nápady a pracovního ducha, získáte skvělou inspiraci pro Vaše zaměstnace či obchodní partnery.

Těšíme se na Vás.

 

Služby

K dispozici jsou kanceláře, zasedací místnost a kuchyň, ve které najdete skvělou kávu a občerstvení. Pro pořádání vlastních akcí Vás propojíme na vysoce osvědčenou cateringovou společnost.

Vybavení

KONFERENČNÍ TECHNIKA jako je TV, dataprojektor, HDMI připojení, Wi-Fi, stereo systém, airplay, stoly a židle, popisovací tabule.


Konferenční místnost
pro 100 lidí 2 000.00 Kč/h 17 900.00 Kč / den Dostupné vybavení: Dataprojektor, HDMI připojení, Wi-Fi, stereo systém, airplay, stoly a židle. Přímý vstup do místnosti z ulice. Cena pronájmu: 6 000,- Kč + DPH / 3 hodiny, 9 900,- Kč + DPH / 8 hodin, 17 900,- Kč + DPH / celý den. Prostor je možné pronajmout minimálně na 3 hodiny.
Zasedací místnost
pro 10 lidí 490.00 Kč/h Dostupné vybavení: TV, HDMI připojení, Wi-Fi, airplay, popisovací tabule, stůl a židle. Cena = 490,- Kč + DPH / hod.
Terasa
pro 100 lidí 1 500.00 Kč/h Kapacita až 100 osob. Bez nábytku. Cena = 1 500,- Kč + DPH / hod.
Kancelář
pro 4 lidí Dostupné vybavení: HDMI připojení, Wi-Fi, stoly a židle. Cena dle dohody.

Najděte nás na mapě

Vinohradská 2577/178, 130 00 Praha 3


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...