Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Unikátní firemní akce v Praze


Prostory až pro 300 osob s kompletním zázemím pro akci

 

Spojka events v centru Prahy - v Karlíně udělá vše proto, aby Vaše akce byla unikátní.  Designové prostory až pro 300 osob s nádechem industriálního stylu jsou vhodné pro konference, firemní školení i večírky a oslavy. Vše příjemně dotváří restaurace Spojka Karlín, čímže se zde projevuje skvělá synergie a komfort služeb pro návštěvníky akce.

Adresa místa:  Pernerova 697/35, Praha 8 - poblíž metra Křižíkova

 

 

Moderní a multifunkční prostory poblíž metra Křižíkova


Pro Vaší soukromou akci je možné využít 3 konferenční sály, které se dají různě propojit pomocí mobilních stěn. Každý sál má svůj vlastní vstup přímo z přízemí budovy a je vybaven moderní audiovizuální technikou (projektory, plátna, ozvučení, mikrofony, mixážní pult, stropní osvětlení, které je možné na přání klienta nastavit do požadované barvy). Sál č. 3 má navíc přímý výstup do komunitní zahrádky.

Kde ostatní prostory se svojí nabídkou obvykle končí, zde to teprve začíná. Pro každou akci je možné zajistit pestrý SPOJUJEME catering, profesionálního moderátora, hostesky, fotokoutek, virtuální realitu, DJ a spoustu dalšího. Týmové hry Push & Play nebo Mad Head Show jsou pak ideálním doprovodným programem nejen na večer.

 

Více informací a objednávka firemní akce.


přidáno 2023.03.17 05:54:03

Načítám, prosím vydržte...