Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

S-COMP Centre (Praha 8)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 8
Nabízíme pronájmy kompletně vybavených prostor pro Vaše školení nebo firemní akce. V budově na pražské Palmovce máme k dispozici dvě standardní učebny s celkovou kapacitou až 100 osob. Příjemné, nové moderní prostory jsou vhodné jak na pořádání konferencí, tak malých školení, meetingů,... zobrazit více
2 místnosti pro max 60 lidí

Kontaktní údaje

Eliška Ludvíková
info@scomp.cz
+420 739 637 681

Na Žertvách 2196/34, 180 00 - Praha 8 , okr. Praha 8
https://scomp.cz/

Nabízíme pronájmy kompletně vybavených prostor pro Vaše školení nebo firemní akce. V budově na pražské Palmovce máme k dispozici dvě standardní učebny s celkovou kapacitou až 100 osob. Příjemné, nové moderní prostory jsou vhodné jak na pořádání konferencí, tak malých školení, meetingů, coffeebreaků nebo třeba realizaci pohovorů. U nás nejste omezeni pouze na pracovní týden, rádi Vám prostory zpřístupníme i během víkendů a svátků.

 

 

Tvar do U

Školní

Divadlo

Ostrůvky

Učebna č. 1 (Terezie)

cca 20 osob

cca 30 osob

max. 40 osob

cca 20 osob

Učebna č. 2 Exupéry

cca 40 osob

cca 50 osob

max. 60 osob

cca 44 osob

 
Prostory se nachází přímo u vstupu do metra Palmovka.

Vstup do prostor i do všech školících místností je bezbariérový. 

Služby

Pro naše klienty chceme zařídit maximální pohodlí. Proto Vám po domluvě zvládneme zařídit veškerou administrativní podporu (tisk materiálů, vazbu, zapůjčení PC...) a přípravu občerstvení. Vám stačí mít připravený flashdisk a začít prezentovat. O všechno ostatní se postaráme my.

Vybavení

free wifi, dataprojektor HDMI/VGA, klimatizace, whiteboard flipchart + whiteboard fixy, prezentér, bezbariérový přístup, dvě plně vybavené kuchyňky (kávovar, myčka, lednice...)







Ceny a popis ubytování

V omezeném množství jsme schopni zajistit i ubytování v námi prověřených zařízení.
Ceny jsou uváděny bez DPH.
Exupery
pro 60 lidí 1 500.00 Kč/h 9 000.00 Kč / den Naší největší místností je Exupéry.Místnost je krásně prosvětlená díky oknům, které jsou po celé levé straně. Místnost má k dispozici prostor pro občerstvení, věšáky na bundy a zázemí, kde je možné schovat materiály atd... Místnost je plně klimatizována.
Terezie
pro 40 lidí 1 500.00 Kč/h 8 000.00 Kč / den Prostor této učebny je vhodný na využití pro pracovní porady, školení a prezentace.

Najděte nás na mapě

Na Žertvách 2196/34, 180 00 Praha 8


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...