Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Penzion a restaurace Šimanda s potřebným zázemím pro všechny typy akcí


Nejsme kongresové centrum, ani přesvícené konferenční prostory. U nás je to hlavně o tom, že Vaše firemní či soukromá akce bude zábavná se vším, co k tomu patří. Zkuste jako ostatní se přijít podívat do našich prostor a dát si typickou českou kuchyni s výhledem na Kyjský rybník. Pokud se Vám tu zalíbí, tak vězte, že naše prostory jsou vhodné i pro soukromé zajištění kompletních akcí až do velikosti 200 osob.  Při pronájmu velkého sálu, restaurace a letní zahrádky, je kapacita až 350 osob.

 

Jakou akci u nás v restauraci Šimanda můžete realizovat?

Naše prostory jsou velmi vhodné pro typické firemní i jiné společenské akce jako jsou oslavy, svatby, večírky, koncerty, konference, prezentace apod. V základní ceně pronájmu Velkého sálu je započteno: předsálí, zákulisí pro účinkující, šatna pro diváky bez obsluhy, regulovatelné osvětlení sálu - denní i umělé, pronájem nábytku (židle, obdélníkové stoly), úklid prostor, venkovní kuřácký koutek, Wi-Fi připojení, vzduchotechnika, klimatizace, bezbariérový přístup. Zajistíme kvalitní ozvučení, mikrofony bezdrátové ruční i klopové, projektor s plátnem 3 x 2,3m, kompletní občerstvení- coffe breaky, rauty, obědy, večeře, venkovní grilování. 
 

U nás je možné i ubytování

V našem penzionu a restauraci Šimanda můžete rovněž využít služeb ubytování a to ve 2- a 4-lůžkových pokojích, rovněž zajistíme na přání libovolný catering pro Vaší akci.

 

Dobrá dostupnost našeho objektu z centra Prahy

Ze stanice metra B Rajská zahrada přímo na vlakovou nebo autobusovou zastávku Kyje, která se nachází 5 minut od ulice Chlumecká (výpadovka na Mladou Boleslav).

 

 

Podívejte se na naší prezentační stránku zde:

 

 


přidáno 2024.01.25 13:22:18

Načítám, prosím vydržte...