Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Ztracený mlýn - restaurace a penzion (Slapy )

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha-západ
Originální  Penzion Ztracený mlýn  naleznete 35 km jižně od Prahy na příjemném klidném místě nad středočeskou rekreační přehradou Slapy na řece Vltava.  Je třeba se stmelit? Analyzovat grafy? Narýsovat budoucnost? Nebo se jen na chvíli zastavit a nadechnout se? Ztracený mlýn Vám nabízí... zobrazit více
2 místnosti pro max 30 lidí

Kontaktní údaje

Jana Rolečková
penzion@ztracenymlyn.cz

Slapy 239, 252 08 - Slapy , okr. Praha-západ
http://ztracenymlyn.cz

Originální Penzion Ztracený mlýn naleznete 35 km jižně od Prahy na příjemném klidném místě nad středočeskou rekreační přehradou Slapy na řece Vltava. 

Je třeba se stmelit? Analyzovat grafy? Narýsovat budoucnost? Nebo se jen na chvíli zastavit a nadechnout se? Ztracený mlýn Vám nabízí neformální prostředí s domácí atmosférou v krásné přírodě u řeky Vltavy.

Součástí areálu je restaurace, kterou proslavila tradiční česká kuchyně. Vaříme z místních surovin, obzvláště vyhlášené je hovězí přímo z naší farmy. Chováme plemeno Aberdeen Angus v podmínkách ekologického zemědělství. 

V penzionu je pro Vás připraveno 15 pokojů. Každý má své osobité kouzlo, každý je tak trochu originál. S působivými detaily a vůní dálek, které Vám mohou snadno prodchnout snění. Náš boutique penzion nabízí vedle rozmanitého a vkusného stylu i obvyklý standard. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, ručníky a osušky.  

 

Služby

Pro Vaší akci uděláme vše pro to, aby byla jedinečnou. Dáme si na ní záležet. Oběd a večeři servírujeme v restauraci a coffeebreak Vám připravíme vždy tak, abyste pro něj nemuseli chodit daleko. Do růžova se vyspíte v útulných pokojích a další den Vám začne bohatou snídaní. Na svou pracovní část budete mít vždy klid a nebudete rušeni. Máme připraveno několik tipů jak strávit volný čas v okolí či přímo u nás v areálu.

Vybavení

Areál tvoří penzion a restaurace oddělenými budovami. Na dohled od restaurace máme multifunkční kurt i chovný rybník. Neopakovatelnou atmosféru areálu si plně vychutnáte na naší zahrádce, při sychravém počasí Vás uvnitř restaurace zahřejou plameny z otevřeného krbu.
Pro pracovní část využijte konferenční místnost Mlejnici, pro důvěrnější setkání salónek restaurace.
Mlejnice
pro 30 lidí 400.00 Kč/h 2 000.00 Kč / den Konferenční místnost Mlejnice disponuje projektorem, plátnem, audiosestavou, fipchartem. Konferenční sezení: 30 osob Školní sezení: 20 osob Divadelní sezení: 40 osob
Salónek restaurace
pro 25 lidí Salónek vhodný pro menší skupiny či důvěrnější setkání. Disponuje plátnem, projektorem, flipchartem. Konferenční sezení: 16 osob Divadelní sezení: 25 osob

Najděte nás na mapě

Slapy 239, 252 08 Slapy


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...