Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Po.spolu (Mokrovraty)

Zobrazit všechny objekty v okrese Příbram
  Vítejte do našeho areálu Po.spolu... Najdete u nás harmonii pro Vaší duši a "totální" klid pro realizaci Vaší firemní akce. Na celkové ploše 120 000 m2 je více než dostatek inspirace pro účastníky Vaší akce, kterou zde pro Vás rádi na klíč zrealizujeme. Díky přírodním prvkům... zobrazit více
5 místnosti pro max 50 lidí Ubytování (pro 89 lidí)

Kontaktní údaje

Hana Le Bao
tel: + 420 732 564 787
email: info@resortpospolu.cz

Mokrovraty 1, 262 03 - Mokrovraty , okr. Příbram
https://www.resortpospolu.cz

 

Vítejte do našeho areálu Po.spolu...

Najdete u nás harmonii pro Vaší duši a "totální" klid pro realizaci Vaší firemní akce. Na celkové ploše 120 000 m2 je více než dostatek inspirace pro účastníky Vaší akce, kterou zde pro Vás rádi na klíč zrealizujeme. Díky přírodním prvkům (jezírka, zahrady, ohniště, ovocný sad, louka..) se u nás budete cítit jako v ráji a vše půjde hladce a vyřešíte i ty největší problémy nebo naopak na ně zde zcela zapomenete.

Uspořádejte v našem nově otevřeném areálu Po.spolu konferenci, teambulding, školení či libovolnou soukromou akci (např. oslavu, sportovní soustředění apod.). Náš prostor je prakticky bez hranic a nabízí nepřeberné možnosti pro realizace firemních a soukromých akcí.

Areál Po.spolu se nechází jen 30 min od Prahy v Mokrovratech. Ze Smíchova jste u nás autem za 30 minut. Kromě samotné realizace akce, můžete u nás i zůstat. Zajistíme Vám ubytování ve wellness hotelu nebo ubytování venkovského stylu s celkovou kapacitou 89 lůžek.

 

 

Ceny a popis ubytování

53 lůžek (včetně přistýlek) ve wellness hotelu
36 lůžek v atmosféře venkovského stylu v útulné zrekonstruované stodole.

Mimo ubytování v našem areálu, kde najdete pokoje s jednoduchým, ale moderní designem a čistými liniemi můžete využít další velkorysé vnitřní prostory pro různé druhy využití.
Velký multifunkční sál (560 m2)
pro 0 lidí Prostorná multifunkční hala je ideální pro akce, které vyžadují krytý prostor. Ten může sloužit jako místo pro cvičení, meditace, školení, tanec nebo prezentace, workshopy a konference. Je vybaven moderní technologií a zařízením, které podporuje různé typy akcí a setkání
Konferenční sál
pro 0 lidí Pokud chcete uspořádat menší workshop, školení, nebo jinou aktivitu pro menší počet účastníků, pronajměte si naši vzdělávací a školicí místnost. Je pro vás tou správnou volbou.
Útulná a moderní restaurace
pro 50 lidí V naší stylové moderní restauraci nabízíme kvalitní cateringové služby pro větší akce a skupinové pobyty. Jsme tu, abychom vám zajistili dokonalé stravování a příjemný zážitek.
Vinný sklípek
pro 0 lidí
Letní stodola (130 m2)
pro 0 lidí

Najděte nás na mapě

Mokrovraty 1, 262 03 Mokrovraty


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...