Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Jilská Palace Hall (Praha 1)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 1
Hledáte ojedinělý a dechberoucí prostor pro realizaci Vaší konference, večírku či svatební akce? Chcete ukázat něco ohromujícího účastníkům Vaší akce? S tímto Vám rádi pomůžeme u nás v Jilská Palace hall, která je svým moderním vybavením naprosto perfektní volbou pro důležité firemní i soukromé... zobrazit více
1 místnost pro max 150 lidí Ubytování (pro 150 lidí)

Kontaktní údaje

Martin Kalicher
Sales & Event Manager
+420 723 917 691
events@bauergroup.cz

Jilská 456/16, 110 00 - Praha 1 , okr. Praha 1
https://www.jilskapalacehall.com/

Hledáte ojedinělý a dechberoucí prostor pro realizaci Vaší konference, večírku či svatební akce? Chcete ukázat něco ohromujícího účastníkům Vaší akce? S tímto Vám rádi pomůžeme u nás v Jilská Palace hall, která je svým moderním vybavením naprosto perfektní volbou pro důležité firemní i soukromé akce. Do našich prostor se vejde až 150 účastníků. Umístění objektu v samotném srdci Prahy je jasnou volbou pro ty, kteří chtějí např. vymyslet atraktivní event pro svoje zahraniční partnery. Centrum Prahy má co nabídnout, stejně jako naše neobyčejné prostory.

 

Stylová konference či firemní jednání

Vlastní konferenční prostor má občerstvovací plochu i vlastní bar. Elegantní zázemí, profesionální technika a umístění na rozhraní Staroměstkého a Jungmannova náměstí bude klíčovými prvky pro úspěch Vaší akce. V prostorách Jilská Palace Hall se nachází i hotel Iron Gate vhodný pro ubytování mimopražských účastníků Vaší akce. Catering pro Vaší akci bude zajištěn se známé restaurace Deer.
 

Zrealizujte si u nás také Vaší svatbu..

Prostory v Jilské nejsou vhodné jen pro firemní akci, ale naopak vybízejí svojí krásou i k tomu, aby si u nás mohli říct žena s mužem to nejdůležitější ANO v jejich životě. Pohádkové historické prostory budou důležitou dekorací pro tento den. Vzpomínky na svatební den, který Vám u nás zorganizujeme, Vás budou následně provázet celé manželství.




 

Služby

Vlastní bar, catering + restaurace, ubytování, výborná dostupnost v centru Prahy

Vybavení

Moderní technické vybavení umožňuje pořádání školení, menších konferencí, workshopů, důležitých schůzek, ale třeba i online konferencí.

Ceny a popis ubytování

Ubytování v hotelu Iron Gate, který je přímo součastí Jilská Palace Hall. Kapacita je až 71 pokojů.
Kongresový sál
pro 150 lidí Možnosti uspořádání divadlo = až 150 osob, banket = 100 osob, škola = až 80 osob, U tvar = až 40 osob. K dispozici je moderní technické vybavení.

Najděte nás na mapě

Jilská 456/16, 110 00 Praha 1


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...