Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Zajištění konferencí a teambuildingů ve venkovském prostředí


Hotel Kurdějov je čtyřhvězdičkový hotelový resort, který nabízí vše na přání svým hostům. Je zde možné realizovat libovolné firemní i soukromé akce, relaxovat ve wellness či najít velké množství sportovního vyžití. Přímo z hotelu je krásný výhled na přilehlou vinici.

Kurdějov je místo s dostatkem vlastních zdrojů, jako jsou biopotraviny, bohaté vinice a místa pro krásné výlety. To vše charakterizuje jížní Moravu jako kraj, kde Vaše akce může proběhnout maximálně úspěšně i se skvělým zážitkem z okolí. 


Salónky a sál pro 10 až 200 osob

Pro akce v areálu Kurdějov je připraveno několik konferenčních místností, které mají maximální kapacitu až 200 osob. Jsou zde tak prostory pro velké konference i menší školení.  Většina zákazníků zde pořádá akce spojená s wellness pro svoje účastníky nebo řízenými degustacemi vín ve stylových prostorách okolních vinic.


Skvělé místo také pro teambuildingy

ANO, výlety na kolech, pěší turistika po místním kraji, ale i bowling či jiný program na míru zajístíme pro malé i velké kolektivy. Naše moderní zázemí ve venkovském prostředí vybízí k pohybu na čerstvém vzduchu a všem různým hrám. 

 

Prohlédněte si podrobnou prezentaci hotelu zde:

https://www.konferencniprostory.info/1533/hotel-kurdejov-kurdejov


přidáno 2024.04.26 10:46:26

Načítám, prosím vydržte...