Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Reprezentativní prostory na letišti Václava Havla



Potřebujete se potkat na letišti? Chcete se sejít s mezinárodními partnery nebo jen hledáte exlusivní zázemí pro velmi důležité jednání?  My Vám ho nabízíme, náš multifunkční sál je vhodný až pro 240 lidí, kteří zde mohou zrealizovat svojí ideální konferenci, výstavu či školení. Prostor se dá snadno rozdělit na 3 menší části oddělovací stěnou a je tak vhodný i pro malé skupinky firem či jiných jednacích týmů.
 

Setkání pro zahraniční partnery, ale vhodné i pro mimopražské

Konferenční prostory sice vybízejí k setkání zahraničních partnerů. Svoje místo zde však najdou i ti, kteří proudí do Prahy ze všech okolních měst. Nemusíte nutně zajíždět do centra Prahy autem. Po pražském okruhu sjedete u nás na letiště, zaparkujete a můžete se pustit do Vaší akce. Praze se klidně vyhněte.  Naše prostory jsou umístěné ve 2.NP mezi terminálem 1 a 2, snadno se k nim dostanete i hromadnou dopravou z centra Prahy.

 

Co dělat během akce?

 V rámci dalších služeb nabízíme catering, parkování či možnost zpestřit si čas na letišti exkurzí. Každý se rád dívá na letadla, u nás během akce budete mít určitě skvělý povznášející se pocit a všechno tak půjde snadno. Atmosféra je u nás energická a kreativní. 

 

Pro více informací a prohlídku fotek se můžete podívat zde:

https://www.konferencniprostory.info/1531/kongresovy-sal-letiste-vaclava-havla-praha-praha-6

 

 


přidáno 2024.04.26 10:43:16

Načítám, prosím vydržte...