Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

hotel Boutique Vodník (Vimperk)

Zobrazit všechny objekty v okrese Prachatice
Hotel Vodník se nachází v romantickém prostředí bývalé plovárny v údolí Křesánovského potoka na okraji města Vimperk, kde původně byla veřejná plovárna a historie restaurace sahá až do roku 1908. Lokalita na Vodníku je místem s genius loci pro každého, kdo je unavený stereotypem všedního... zobrazit více
2 místnosti pro max 100 lidí

Kontaktní údaje

Mgr. Petra Hříbalová
event@vimperk-vodnik.cz
605 780 729

K Vodníku 614 Vimperk 38501 614, 385 01 - Vimperk , okr. Prachatice
http:/https://www.vimperk-vodnik.cz/
Hotel Vodník se nachází v romantickém prostředí bývalé plovárny v údolí Křesánovského potoka na okraji města Vimperk, kde původně byla veřejná plovárna a historie restaurace sahá až do roku 1908.
Lokalita na Vodníku je místem s genius loci pro každého, kdo je unavený stereotypem všedního života, každodenním shonem v práci a také příležitostí zažít příjemné chvíle s rodinou.
Nabízíme celoroční ubytování v boutique hotelu s kapacitou šesti 2 – 4 lůžkových pokojů a čtyřmi mezonetovými apartmány až pro 6 osob, který se nachází v blízkosti vodní nádrže a lesa s úžasnou atmosférou. U některých pokojů je možnost přistýlky. V bezprostřední blízkosti je také rekreačně sportovní areál, který je v zimě uměle zasněžován a poskytuje skvělé podmínky pro příznivce běhu na lyžích a v létě zase in-line dráhu. Romantické prostředí a možnost ubytování je ideální pro konání svateb či jiných oslav.

Služby

Sál v Boutique hotelu Vodník je ideálním prostorem pro uspořádání nejrůznějších firemních či soukromých akcí. Nabízí se teambuildingy, školení, oslavy či svatby. Sál je součástí hotelu, kde lze ubytovat 40 osob. Pro větší skupiny nabízíme ubytování v dceřinném hotelu Dobrá chata nebo v chatkách Vodník přímo v areálu. Cena za pronájem sálu je na individuálním posouzení. Restaurace, zaměřená na čerstvé a lokální potraviny s důrazem na kvalitu a design pokrmů, je součástí objektu.

Vybavení

V restauraci je k dispozici 50 míst. Salónek s krbem je možné využít pro uzavřenou společnost s kapacitou až 25 míst. Letní terasa a dřevěné molo s výhledem na vodní hladinu, dodává restauraci neopakovatelnou atmosféru. Pro větší privátní a firemní akce máme k dispozici velký sál s kapacitou více než 100 míst navazující na restauraci, který uchvátí naše hosty svým unikátním designem a výhledem na vodní nádrže, kde je možno v zimě se ohřát u velkého krbu. Sál je vybaven audio i video technikou.

Ceny a popis ubytování

Nabízíme celoroční ubytování v boutique hotelu s kapacitou šesti 2 – 4 lůžkových pokojů a čtyřmi mezonetovými apartmány až pro 6 osob, který se nachází v blízkosti vodní nádrže a lesa s úžasnou atmosférou. U některých pokojů je možnost přistýlky. V bezprostřední blízkosti je také rekreačně sportovní areál, který je v zimě uměle zasněžován a poskytuje skvělé podmínky pro příznivce běhu na lyžích a v létě zase in-line dráhu. Romantické prostředí a možnost ubytování je ideální pro konání svateb.
Sál Boutique hotelu Vodník
pro 100 lidí PROJEKTOR + AUDIOTECHNIKA 1.500,- KČ UBRUS 200,- KČ/STŮL VÝZDOBA SÁLU DLE POŽADAVKŮ 500,- KČ – 2000,- KČ (DLE INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVY) VÝZDOBA STOLŮ DLE POŽADAVKŮ 500,- KČ – 2000,- KČ (DLE INDIVIDUÁLNÍ DOMLUVY) PRONÁJEM OHNIŠTĚ NA 4 HODINY, NAPICHOVÁKY, DŘEVO 500,- KČ ZDARMA: PARKOVÁNÍ, DĚTSKÉ HŘIŠTĚ, KOUPÁNÍ V RYBNÍKU, PŮJČENÍ LOĎKY. POMŮŽEME ZAJISTIT DOPROVODNÝ PROGRAM ( CVIČENÍ JÓGY, VEČER S HUDBOU ČI BESEDOU DLE VAŠICH PŘEDSTAV )
Salónek pro 25 lidí (50 m2)
pro 25 lidí Stylový salónek pro vaši akci v soukromí! Audio a video technika k dispozici, ideální pro narozeninovou oslavu či jinou menší rodinnou nebo firemní akci!

Najděte nás na mapě

K Vodníku 614 Vimperk 38501 614, 385 01 Vimperk


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...