Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Studio Bubec (Praha)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 5
Studio Bubec je komunitní umělecký prostor s velkou zahradou a uměleckými instalacemi sochaře Čestmíra Sušky. Studio se nachází v prostoru bývalé skladové haly o rozloze 1200 m 2  postavené na pozemku 3000 m 2  na jihozápadním okraji Prahy v těsném sousedství  Prokopského údolí  , v Městské... zobrazit více
3 místnosti pro max 150 lidí Ubytování (pro 6 lidí)

Kontaktní údaje

Tereza Tesárková, 775 182 806, studio.bubec@gmail.com

Tělovýchovná 748, 150 00 - Praha , okr. Praha 5
http://bubec.cz

Studio Bubec je komunitní umělecký prostor s velkou zahradou a uměleckými instalacemi sochaře Čestmíra Sušky. Studio se nachází v prostoru bývalé skladové haly o rozloze 1200 m2 postavené na pozemku 3000 mna jihozápadním okraji Prahy v těsném sousedství Prokopského údolí , v Městské části Řeporyje.  Je vybaveno dílnou (truhlářská a svářečská), šatnou, sprchou a WC. Od roku 2000 působí nejen jako sochařské studio, ale i jako kulturní centrum s využitím pro rezidenční pobyty umělců, pořádá výstavy, dílny pro děti.. Prostor haly společně s přilehlou zahradou s dětským hřištěm s originálními herními prvky jsou vhodné k pronájmu - firemní eventy, oslavy, večírky, teambuildingy – rukodělný, dobrovolnická činnost na zahradě] a další soukromé pronájmy - svatby, oslavy narozenin, grilování a pikniky. Filmové produkce, natáčení, aukce umění apod. Kapacita prostoru je až do cca 150 osob. Je nutno dodržovat po 22 hod, noční klid.

Služby

Během akce je k dispozici správce objektu. Umíme připravit zážitkový program pro firmu, kreativní workshopy pro děti a mládež,

Vybavení

HALA - cca 200 m2 - stoly a židle, kout s křesly a sedačkou, kuchyňka se základním vybavením - mikrovlnná trouba, varná konvice, stůl na přípravu jídla, el. dvojvařič. Barový pult (cca 8m dlouhý), dámské a pánské WC, šatna. ATELIER - pracovní stoly, židle, základní ruční nářadí (cena dle výpůjčního ceníku). TRUHLÁŘSKÁ A SVÁŘEČSKÁ DÍLNA s stroji - k použití za speciálních pravidel.. ZAHRADA - krytá terasa se velkým stolem a židle s přívodem el. proudu, ohniště, gril, TOITOI.

Ceny a popis ubytování

V případě vícedenního programu možnost přespání na zahradě a ve stanech, omezený počet lúžek máme v ubytovacích buňkách.
Hala (200 m2)
pro 150 lidí 2 500.00 Kč/h 30 000.00 Kč / den HALA - cca 200 m2 - stoly a židle, kout s křesly a sedačkou, kuchyňka se základním vybavením - mikrovlnná trouba, varná konvice, stůl na přípravu jídla, el. dvojvařič. Barový pult (cca 8m dlouhý), dámské a pánské WC, šatna.
Zahrada (2000 m2)
pro 150 lidí 600.00 Kč/h 20 000.00 Kč / den ZAHRADA - krytá terasa se velkým stolem a židle s přívodem el. proudu, ohniště, gril, podium, TOITOI.
Atelier (30 m2)
pro 10 lidí 800.00 Kč/h 2 000.00 Kč / den ATELIER - pracovní stoly, židle, základní ruční nářadí (cena dle výpůjčního ceníku).

Najděte nás na mapě

Tělovýchovná 748, 150 00 Praha


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...