Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Broomlovka multifunkční školící prostor (Praha 4 - Michle)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 4
Připravili jsme pro vás výjimečné místo pro vaši akci. Prostor o velikosti 232 m2, který vám pomůže posunout vaši prezentaci na špičkovou úroveň. Ať už pořádáte kurz pro deset lidí či meeting pro padesát hostů, vždy se můžete spolehnout, že vaši návštěvníci dostanou to, co mnoha podobným... zobrazit více
1 místnost pro max 60 lidí

Kontaktní údaje

Barbora Soukupová
Event manager
734 319 305
info@broomlovka.cz

Vyskočilova 1326/5, 140 00 - Praha 4 - Michle , okr. Praha 4
http://broomlovka.cz

Připravili jsme pro vás výjimečné místo pro vaši akci. Prostor o velikosti 232 m2, který vám pomůže posunout vaši prezentaci na špičkovou úroveň. Ať už pořádáte kurz pro deset lidí či meeting pro padesát hostů, vždy se můžete spolehnout, že vaši návštěvníci dostanou to, co mnoha podobným prostorům chybí. Pohodlné ergonomické sezení, dostatečný prostor u stolů, neomezené nápoje, catering z domácích, čerstvých surovin, prostorné sociální zázemí. A také čistý vzduch, tepelnou pohodu a klid.

Vybavení

Nabízíme parametry školících prostor srovnatelné s 5* konferenčními hotely, ale za zlomek jejich ceny. Přizpůsobte si termín a čas akce, vyberte občerstvení, připravte si prezentaci a zbytek nechte na nás.
Broomlovka - multifunkční školící prostor
pro 60 lidí 990.00 Kč/h Multifunkční školící prostor vybavený moderním ozvučením s vysokorychlostní internetem a bezdrátový systém pro interaktivní spolupráci WePresent zajistí dokonalé připojení pro všechny hosty.

Najděte nás na mapě

Vyskočilova 1326/5, 140 00 Praha 4 - Michle


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...