Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

CoSpace Anděl (Praha 5)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 5
Útulné a stylové místnosti v secesním domě poblíž pražského Anděla. Každá má kapacitu cca 10 lidí. Vhodné pro setkání, prezentace, lekce. K dispozici flipchart, whiteboard, tiskárna, projektor, wifi.  Na podlaze dřevěné parkety, vysoké stropy a štuky, které navrhoval Alfons Mucha. Kvalitní... zobrazit více
4 místnosti pro max 15 lidí

Kontaktní údaje

Marie Knapp
736687022
E-mail: marie@czechcourses.cz

Arbesovo náměstí 3, 150 00 - Praha 5 , okr. Praha 5
https://cospace.cz/

Útulné a stylové místnosti v secesním domě poblíž pražského Anděla. Každá má kapacitu cca 10 lidí. Vhodné pro setkání, prezentace, lekce. K dispozici flipchart, whiteboard, tiskárna, projektor, wifi. 

Na podlaze dřevěné parkety, vysoké stropy a štuky, které navrhoval Alfons Mucha. Kvalitní espresso, čaj a voda zdarma. Při pravidelné rezervaci možná sleva.

 

Vybavení

flipchart, bílé tabule a fixy, projektor, wifi, tiskárna, kvalitní espresso
CoSpace Anděl místnost 1 (35 m2)
pro 10 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Učebna nebo projektová místnost s dataprojektorem, tiskárnou, bílou tabulí a espressem. Denní světlo, na podlaze dubové parkety, vysoké stropy. Ideální na školení, výuku nebo prezentaci.
CoSpace Anděl místnost 2 (20 m2)
pro 8 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Podélná místnost s bílou tabulí, flipchartem, data projektorem, espressem a tiskárnou. Umístí pohodlně kolem 8 lidí. Denní světlo, vysoké stropy se secesními štuky, podlaha s dřevěnými parketami. Vhodné jako učebna, místnost pro školení nebo pravidelný kurz.
CoSpace Anděl místnost 3 (15 m2)
pro 8 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Místnost s flipchartem, bílou tabulí, dataprojektorem, espressem, tiskárnou, wifi. Vhodné pro školení, prezentaci nebo pravidelný kurz.
CoSpace Anděl Lounge (35 m2)
pro 15 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Krásná místnost s vysokými stropy a a secesními štuky. Na podlaze dřevěné parkety. Výhled do klidného dvora. K dispozici budete mít wifi, tiskárnu, flipchart, espresso. Využít lze pohodlnou šestimístnou pohovku. Vhodné pro prezentaci, firemní setkání, brainstorming, koučink.

Najděte nás na mapě

Arbesovo náměstí 3, 150 00 Praha 5


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...