Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

CoSpace Vinohrady (Praha 2)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 2
8 místností v srdci pražských Vinohrad vhodných jako učebny, školicí prostory, prostory pro setkávání nebo oslavy. K dispozici budete mít bílou tabuli a fixy, flipchart, projektor, audio systém, čaj a kávu z kvalitního espressovače De Longhi zdarma.     zobrazit více
3 místnosti pro max 40 lidí

Kontaktní údaje

Marie Knapp
Tel.: +420 736 687 022

Vinohradská 18, 120 00 - Praha 2 , okr. Praha 2
https://cospace.cz/

8 místností v srdci pražských Vinohrad vhodných jako učebny, školicí prostory, prostory pro setkávání nebo oslavy.

K dispozici budete mít bílou tabuli a fixy, flipchart, projektor, audio systém, čaj a kávu z kvalitního espressovače De Longhi zdarma.

 

 

Vybavení

K dispozici budete mít bílou tabuli a fixy, flipchart, projektor, audio systém, čaj a kávu z kvalitního espressovače De Longhi zdarma.

CoSpace Vinohrady velká místnost (35 m2)
pro 40 lidí 740.00 Kč/h 4 990.00 Kč / den Větší místnost vhodná pro setkání, školení, prezentaci nebo přednášku. Snížené přízemí, vchod přímo z Vinohradské ulice, dřevěná prkenná podlaha. Projektor, tabule, flipchart, audio, espresso.
CoSpace Vinohrady malá místnost (15 m2)
pro 8 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Menší místnost vhodná pro školení nebo pravidelné lekce. Denní světlo, prkenná dřevěná podlaha. Bílá tabule + flipchart, fixy, projektor, espresso.
CoSpace Vinohrady místnost 1 (20 m2)
pro 9 lidí 390.00 Kč/h 2 490.00 Kč / den Místnost vhodná jako učebna, školicí místnost nebo pracovní schůzku. Přímo na Vinohradské ulici v centru Prahy, nedaleko stanice Muzeum nebo zastávky tramvaje Italská. K dispozici budete mít flipchart, bílou tabuli a fixy, projektor a kvalitní espressovač. Denní světlo, vysoké stropy, na zemi měkký koberec.

Najděte nás na mapě

Vinohradská 18, 120 00 Praha 2


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...