Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Regionální muzeum v Mikulově, p. o. (Mikulov)

Zobrazit všechny objekty v okrese Břeclav
Nechte se pozvat do reprezentativních prostor a sálů zámku v Mikulově - ideální místo pro pořádání společenských banketů, firemních oslav, svateb i teambuildingových akcí. Prozkoumejte... zobrazit více
6 místnosti pro max 300 lidí

Kontaktní údaje

+420 777 061 295 (CZ, DE, EN)
pronajmy@rmm.cz

Zámek 22, 692 01 - Mikulov , okr. Břeclav
https://www.pronajmisizamek.cz/

Nechte se pozvat do reprezentativních prostor a sálů zámku v Mikulově - ideální místo pro pořádání společenských banketů, firemních oslav, svateb i teambuildingových akcí. Prozkoumejte historické prostory zámku. Objednejte si soukromou prohlídku.

Služby

Možnost osobní prohlídky prostor.
Parkování v areálu zámku pro 3 vozidla po dobu akce.
Pronájem konferenční techniky.
Příprava mobiliáře v požadovaném uspořádání. (Zapůjčení mobiliáře je zahrnuto v ceně pronájmu).
Zajištění úklidu po akci.
Možnost zajištění prohlídky zámku jako doprovodného programu k akci.
Zprostředkování kontaktů na prověřené cateringové firmy, someliéry, agentury zajišťující doprovodný program, fotografy, ubytování...
Gröllův sál (80 m2)
pro 60 lidí Gröllův sál je menší sál sloužící jako galerie výtvarných děl malíře Wenze Grölla. Sál je spojen se Sálem předků a Nástupním sálem.
Vinárna (170 m2)
pro 90 lidí Jedná se o příjemný prostor v zámeckém křídle druhého předhradí, přístupný ze zámeckého sálu. Prostor je členěn na sál s barem a oddělený salonek.
Sala terrena (115 m2)
pro 100 lidí Jedná se o historické sály s terasou v jižním zámeckém křídle s torzem nástěnných maleb z počátku 18. století. Náleží k nim obslužná kuchyňka a terasa s výhledem na Rakousko.
Nástupní sál (170 m2)
pro 120 lidí Nástupní sál je reprezentativní rozlehlá dvorana v západním zámeckém křídle. Ze sálu je přístup do Sálu předků a salonku W. Grölla.
Sál předků (190 m2)
pro 120 lidí Sál předků je reprezentativní prostor v západním zámeckém křídle - někdejší hlavní zámecký sál. Sál je spojen se salonkem W. Grölla a Nástupním sálem.
Velký zámecký sál (360 m2)
pro 300 lidí Zámecký sál je exkluzivní prostor bývalé barokní jízdárny s přilehlým foyerem a pódiem s technickým zázemím. Ze sálu je přístup do přilehlé Vinárny, na balkon nad sálem a na Východní zahradní terasu.

Najděte nás na mapě

Zámek 22, 692 01 Mikulov


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...