Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Amazing Places Prague (Loch) (Praha 9)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 9
Unikátní komunitní prostor nabitý energií.. Vítejte do Amazing places, jsme unikátní prostor v Praze 9, kde se stanete součástí moderního města, budete pracovat přímo v pulzující atmosféře myšlenek a dějů uprostřed administrativního centra Prahy. Najdete u nás spací kóje Loch , tj.... zobrazit více
2 místnosti pro max 14 lidí Ubytování (pro 12 lidí)

Kontaktní údaje

Bella +420771227202 , https://www.amazingplace.zone
info@amazingplace.zone

Podebradska 1026, 190 00 - Praha 9 , okr. Praha 9
https://www.amazingplace.zone

Unikátní komunitní prostor nabitý energií..

Vítejte do Amazing places, jsme unikátní prostor v Praze 9, kde se stanete součástí moderního města, budete pracovat přímo v pulzující atmosféře myšlenek a dějů uprostřed administrativního centra Prahy. Najdete u nás spací kóje Loch, tj. klidné pokoje ve spojení s komunitním pracovním místem. Dostanete nápad a můžete ho hned prodiskutovat v konferenčním sále, který je zde připraven pro Vaše libovolné firemní jednání či konferenci.

Komfortní ubytování v malých pokojích kombinuje pracovnu a nocleh. Kromě pokojů je k dispozici veškeré sociální zázemí (od kuchyně, přes sprchy) až po terasu s grillem. Celý prostor je moderně postaven a zrekonstruován podle nejnovějšího designu a technologií. Pokoje nabízí několik variant a to od Vašeho plného soukromí při zatažených závěsech až po zhasnutí Vaší kóje a nerušené pozorování všeho děje kolem Vás.
 

Strategické myšlenky na firemní akci

Zrealizujte u nás firemní akci pro Vaší firmu, domluvte strategické plán pro rozvoj Vašeho podnikání. Koho napadne nový nápad, otevře svoji ubytovací kóji a zapíše na tabuli novou myšlenku, o které pak budete všichni při snídani diskutovat. Mějte své kolegy či zaměstnance vedle sebe, najděte s nimi ten nejvhodnější marketingový plán pro další rok na této akci.
 

 

Služby

Klimatizováno. Vše je samoobslužné, bez recepce.Parkování je možné u Billy. Nebo za příplatek v areálu.

Vybavení

Kuchyň je vybavena, kávovarem, topinkovačem, toustovačem, troubou a lednicí. K dispozici je pračka, sušička, fén, sprcha. Venkovní střešní relaxační terasa. Vysokorychlostní wi-fi.

Ceny a popis ubytování

Komfortní ubytování pro skupiny až 12 osob. Jedná se o administrativní centrum Prahy, vedle tramvaje, několik minut od hlavního nádraží či Florence. Každá kóje má vlastní sedačku ve společném prostoru. Každá sedačka má vlastní osvětlení, které můžete ovládat jen vy. Klimatizováno. Počet spacích kojí je 7. Maximální počet osob ve společném prostoru je 12.


Společenský sál (60 m2)
pro 14 lidí 2 000.00 Kč/h 10 000.00 Kč / den
Spací místnost (5 m2)
pro 12 lidí 2 000.00 Kč / den 6 salonků pojme 12 osob. Cena 2000 Kč za 1 pokoj

Najděte nás na mapě

Podebradska 1026, 190 00 Praha 9


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...