Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Anežka (Praha 1)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 1
Anežka se nachází v samém srdci Prahy v komplexu Anežského kláštera. Stylový interiér se v Anežce mísí se středověkými kulisami areálu, historickou zástavbou i rozsáhlou zahradou, která prostor obklopuje. Prostory Anežky dokáží v případě soukromé akce pohostit až 80 osob, společně... zobrazit více
3 místnosti pro max 100 lidí

Kontaktní údaje

Diana Kněžínková
+420 728 054 436
diana@anezkapraha.cz

Anežská 812/12, 110 00 - Praha 1 , okr. Praha 1
https://anezkapraha.cz/

Anežka se nachází v samém srdci Prahy v komplexu Anežského kláštera.

Stylový interiér se v Anežce mísí se středověkými kulisami areálu, historickou zástavbou i rozsáhlou zahradou, která prostor obklopuje. Prostory Anežky dokáží v případě soukromé akce pohostit až 80 osob, společně se zahrádkou pro 60 osob a gotickým sklepem Vilemína pro 80 osob však může být akce ještě větší. Prostory jsou plně propojitelné.

V rámci Anežky jsou k  dispozici tři prostory vhodné pro uspořádání akce:

  • Anežka | prostor kavárny
  • Anežčina zahrádka | terasa kavárny
  • Vilemína | prostor pro akce 

ANEŽKA (pronájem možný: pondělí 8:00–00:00, úterý–neděle 18:00–00:00). K vybavení patří: 13 stolů + 45 židlí, 4 nízké stoly + 8 křesílek, možnost přidání až 6 bistro stolků. V případě zájmu o prodloužení otevírací doby je možné se individuálně domluvit.

ANEŽČINA ZAHRÁDKA (pronájem možný: pondělí 8:00–00:00, úterý–neděle 18:00–00:00). Vybavení: 30 stolků + 80 židlí, možnost přidání stolků a židlí navíc, možnost přidání až 6 bistro stolků. Na zahrádku se dá přijít přímo z kavárny (+ v pondělí mezi 10:00 a 18:00 i rovnou z klášterní zahrady). Vstup na zahrádku skrze kavárnu i její hlavní část jsou bezbariérové.

VILEMÍNA (pronájem možný: pondělí–neděle 8:00–00:00 a mezi její vybavení patří: 4 dlouhé stoly, 4 čtvercové stoly + 20 židlí, možnost přidání židlí navíc a až 6 bistro stolků. Do Vilemíny je možné přijít přímo z kavárny nebo mezi 10:00 a 18:00 i rovnou z klášterní zahrady. Vilemína má k dispozici vlastní toaletu.

Základní catering a nápoje je zajišťuje přímo kavárna Anežka. Komplexnější catering ve spolupráci s kavárnou zajišťuje Easy Shpeazy. V případě zájmu je možné se individuálně domluvit i na jiné formě cateringu.

Služby

Komplexní zajištění cateringu a doprovodného programu:
- DJ, koncert (akustický, kapela atd.)
- divadelní představení, taneční performance
- talkshow
- komentovaná prohlídka komplexu Anežského kláštera

Vybavení

nastavitelné barevné panely – přizpůsobí se firemním barvám či náladě (součástí prostoru kavárny Anežka)
zvukový systém (součástí prostoru kavárny Anežka)
zvukové, světelné a další technické vybavení + technické zajištění (k pronájmu do prostoru Vilemína či zahrádky)
projektor, flipchart, Wi-Fi
Anežka | prostor kavárny (85 m2)
pro 100 lidí Site specific interiér Anežky je inspirován prvky nacházejícími se v komplexu Anežského kláštera. Bar je například inspirovaný objektem Františka Skály, který je součástí přilehlé sochařské zahrady. Tvar světelných panelů zase vychází z oken budovy černé kuchyně, která leží naproti vstupu na zahrádku. Součástí Anežky je obsluhovaný bar, jehož barevnost lze současně se světelnými panely nacházejícími se v prostoru nastavit dle stylu akce či firemních barev. Samozřejmostí je ozvučení s možností připojení mikrofonu. Anežku je možné kombinovat se zahrádkou i prostorem pro akce Vilemína. Anežka a hlavní část zahrádky jsou bezbariérové.
Anežčina zahrádka (70 m2)
pro 80 lidí Signifikantním prvkem zahrádky je stoletá lípa, která nejenže prostoru dodává jedinečný ráz, ale zároveň ho chrání před všemi druhy přírodních jevů – deštěm, větrem i slunečními paprsky. Prostor zahrádky nabízí překrásný výhled na rozsáhlou zahradu Anežského kláštera, jejíž součástí jsou sochařská díla českých autorů jako například Karel Malich, Michal Gabriel nebo František Skála. Zahrádku je možné kombinovat s prostorem kavárny Anežka i prostorem pro akce Vilemína. Hlavní část zahrádky i Anežka jsou bezbariérové.
Vilemína | prostor pro akce (55 m2)
pro 80 lidí Vilemína se nachází v původní gotické vrátnici ze 13. století s typickou klenbou, okny s lomeným obloukem a jedinečným geniem loci. Atmosféru prostoru lze barevně doladit nasvícením dle tématu akce nebo firemních barev. Vilemínu je možné kombinovat se zahrádkou i prostorem kavárny Anežka. Vstup do prostoru je možný přímo z kavárny Anežka nebo ze zahrady kláštera. V prostoru je možné zorganizovat kromě soukromých a firemních akcí taktéž koncert, divadlo, taneční performance apod.

Najděte nás na mapě

Anežská 812/12, 110 00 Praha 1


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...