Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Aula České zemědělské univerzity v Praze (Praha - Suchdol)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 6
Aula ČZU je objekt v areálu České zemědělské univerzity v Praze. V roce 2019 prošel kompletní rekonstrukcí a stal se z něj moderní a profesionální objekt pro Vaše konference, workshopy, přednášky a další akce. zobrazit více
1 místnost pro max 435 lidí

Kontaktní údaje

Martina Zvoníková
zvonikova@rektorat.czu.cz
+420 733 549 961

Kamýcká 129, 165 00 - Praha - Suchdol , okr. Praha 6

Aula ČZU je objekt v areálu České zemědělské univerzity v Praze. V roce 2019 prošel kompletní rekonstrukcí a stal se z něj moderní a profesionální objekt pro Vaše konference, workshopy, přednášky a další akce.

Služby

Pronájem konferenčního prostoru, technické zajištění akce, ozvučení, osvětlení, živé vysílání, hybridní schůzky a zasedání, možnost využití podcastového studia, fotoateliéru, fotoreport a videoreport z akce.

Vybavení

Sál Auly ČZU disponuje vice než 330 místy k sezení. Velké vyvýšené pódium, na které Vám můžeme přichystat stylový nábytek dle Vašich potřeb. Základní ozvučovací vybavení je řečnický mikrofon u pultu, 2 headsety, 2 klopy, 4 ruční mikrofony. Možnost přidání mikrofonů dle Vašich osobních preferencí. Projekční plátno o šířce více než 5 metrů Vám zajistí kvalitní a dostatečně velkou projekci pro Vaše prezentace nebo videa.
Konferenční sál
pro 435 lidí 5 700.00 Kč/h Cena za hodinu zahrnuje pronájem, energie, koordinaci, základní ozvučení, projekci a osvětlení sálu. Dále nabízíme zajištění cateringu, šatnu, tlumočnickou techniku, nahrávání, živé vysílání, hybridní formy akcí, fotografování, videoreport.

Najděte nás na mapě

Kamýcká 129, 165 00 Praha - Suchdol


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...