Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Penzion a Restaurace Šimanda (Praha 9 – Kyje)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 9
Pronájem sálu a zasedací místnosti pro firemní a soukromé akce Pronajměte si v Penzionu a Restauraci Šimanda malou zasedací místnost pro 25 osob  nebo velký sál až pro 200 osob . Při pronájmu velkého sálu, restaurace a letní zahrádky, je kapacita až 350 osob. Naše prostory jsou velmi... zobrazit více
2 místnosti pro max 200 lidí

Kontaktní údaje

+420 606 99 11 11
akce@simanda.cz

Šimanovská 47, 198 00 - Praha 9 – Kyje , okr. Praha 9
https://simanda.cz/

Pronájem sálu a zasedací místnosti pro firemní a soukromé akce

Pronajměte si v Penzionu a Restauraci Šimanda malou zasedací místnost pro 25 osob nebo velký sál až pro 200 osob. Při pronájmu velkého sálu, restaurace a letní zahrádky, je kapacita až 350 osob. Naše prostory jsou velmi vhodné pro typické firemní i jiné společenské akce jako jsou oslavy, svatby, večírky, koncerty, konference, prezentace apod. V základní ceně pronájmu Velkého sálu je započteno: předsálí, zákulisí pro účinkující, šatna pro diváky bez obsluhy, regulovatelné osvětlení sálu - denní i umělé, pronájem nábytku (židle, obdélníkové stoly), úklid prostor, venkovní kuřácký koutek, Wi-Fi připojení, vzduchotechnika, klimatizace, bezbariérový přístup. Zajistíme kvalitní ozvučení, mikrofony bezdrátové ruční i klopové, projektor s plátnem 3 x 2,3m, kompletní občerstvení- coffe breaky, rauty, obědy, večeře, venkovní grilování. 
 

Ubytování a zajištění cateringu 

V našem penzionu a restauraci Šimanda můžete rovněž využít služeb ubytování ve 2- a 4-lůžkových pokojích, rovněž zajistíme na přání libovolný catering pro Vaší akci.

 

Dobrá dostupnost našeho objektu z centra Prahy

Ze stanice metra B Rajská zahrada přímo na vlakovou nebo autobusovou zastávku Kyje, která se nachází 5 minut od ulice Chlumecká (výpadovka na Mladou Boleslav).

 

Služby

Možnost cateringu , veškeré tiskoviny, pozvánky, technické vybavení, program i interprety. Pro svatby a oslavy nabízíme zajištění veškeré stolové dekorace, svatební oznámení, vyrobení upomínkových předmětů, trička s potiskem, potahy na židle, květinovou výzdobu, dorty a koláčky, rautové stoly, programy, živou muziku, DJ. Při zajištění konferencí  Coffe breaky po celou dobu jednání, káva, čaj, slané a sladké občerstvení, koláče, záviny, bagetky, sandwiche.

Vybavení

Zajistíme kvalitní ozvučení, mikrofony bezdrátové ruční i klopové, projektor s plátnem 3 x 2,3m, kompletní občerstvení- coffe breaky, rauty, obědy, večeře, venkovní grilování. 

Ceny a popis ubytování

Penzion Šimanda Vám nabízí ubytování za příznivé ceny v okrajové části Prahy. Najdete u nás dobře vybavené pokoje s dvěma až čtyřmi lůžky, které poskytují dostatečný komfort. Pokoje penzionu disponují televizí a sociálním zařízením (sprcha, umyvadlo a WC). Ubytování pro 40 osob zajistíme přímo v penzionu, který je součástí objektu.
Velký sál
pro 200 lidí 1 400.00 Kč/h 9 900.00 Kč / den Sál (16×10 m) disponuje projektorem s plátnem 300 x 230 cm. K dispozici je také jeviště 10×9 m. Wi-Fi připojení, vzduchotechnika, klimatizace, bezbariérový přístup. Cena za celý den znamená do 17:00.
Malá zasedačka
pro 25 lidí 350.00 Kč/h 2 300.00 Kč / den Malá zasedačka s kapacitou 25 osob při školním uspořádání disponuje projektorem, plátnem, zázemím pro catering, Flipchart. Cena za celý den je do 17:00.

Najděte nás na mapě

Šimanovská 47, 198 00 Praha 9 – Kyje


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...