Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Rehavital (Jablonec nad Nisou)

Zobrazit všechny objekty v okrese Jablonec nad Nisou
Konferenční místnost hotelu Rehavital se nachází v přízemí a díky dennímu světlu a četným oknům se jedná o velmi světlou a příjemnou místnost. Můžeme Vám poskytnout prostory o velikosti 53 m². Maximální kapacita se sezením 35 míst. Uspořádání je vždy uzpůsobeno přáním klienta. Na Vaši žádost Vám... zobrazit více
3 místnosti pro max 100 lidí Ubytování (pro 55 lidí)

Kontaktní údaje

Hotel Rehavital
483317596
info@rehavital.cz

Jugoslávská 30/11, 466 01 - Jablonec nad Nisou , okr. Jablonec nad Nisou
https://www.rehavital.cz/cs/

Konferenční místnost hotelu Rehavital se nachází v přízemí a díky dennímu světlu a četným oknům se jedná o velmi světlou a příjemnou místnost. Můžeme Vám poskytnout prostory o velikosti 53 m². Maximální kapacita se sezením 35 míst. Uspořádání je vždy uzpůsobeno přáním klienta. Na Vaši žádost Vám připravíme také občerstvení od jednoduchého coffeebreaku až po raut.

Možnosti využití

  • Školení & Semináře
  • Firemní prezentace a zasedání
  • Obchodní jednání s partnery
  • Různá skupinová setkání
  • Reklamní akce & workshopy
  • Cvičení a relaxace

Vybavení

  • Dataprojektor
  • Projekční plátno
  • Flip chart
  • Wi-Fi připojení

 

Služby

Cena pronájmu na celý den je 4000 Kč, na půl den 2250 Kč, na hodinu pak 500 Kč.

U pronájmu konferenční místnosti požadujeme 50% zálohu předem z celkové částky pronájmu.

Storno podmínky jsou následující:

14 – 3 dny před konáním - 50% z celkové ceny

Méně jak 3 dny před konáním – 100% z celkové ceny

Pokud se pronájem zruší ze závažných důvodů, které jsou doloženy, platí se manipulační poplatek ve výši 500 Kč/holý pronájem. V případě objednání coffee breaku a zrušení pouze den před konáním ze z

Vybavení

Dataprojektor
Projekční plátno
Flip chart
Wi-Fi připojení

Ceny a popis ubytování

Hotel Rehavital nabízí ubytování o celkové kapacitě 27 nekuřáckých pokojů v několika kategoriích. Pokoje se rozkládají ve čtyřech patrech včetně patra podkrovního, kde se nachází pěkné atypické pokoje a terasa hotelu.
Konferenční místnost (53 m2)
pro 40 lidí 500.00 Kč/h 4 000.00 Kč / den Konferenční místnost hotelu Rehavital se nachází v přízemí a díky dennímu světlu a četným oknům se jedná o velmi světlou a příjemnou místnost. Můžeme Vám poskytnout prostory o velikosti 53 m². Maximální kapacita se sezením 35 míst. Uspořádání je vždy uzpůsobeno přáním klienta. Na Vaši žádost Vám připravíme také občerstvení od jednoduchého coffeebreaku až po raut.
Restaurace
pro 55 lidí 4 000.00 Kč / den Pro uspořádání soukromé akce, oslavy, večírku, výročí pronajímáme prostory naší restaurace. Připravíme pro vás občerstvení, výzdobu, zajistíme obsluhu či vám prostor necháme plně k dispozici bez našich zásahů. Cena za celodenní pronájem bez našich zásahů činí 4 000 Kč + personál 2000 Kč na pomocný úklid. Akce, oslavy, večírky s našimi přípravami jsou na individuální kalkulaci.
Zahrada
pro 100 lidí 5 000.00 Kč / den Pro vaše oslavy, party, setkání, či cokoliv jiného, nabízíme prostor naší zahrady. V rámci zahrady naleznete příjemné posezení, osvětlenou pergolu, reproduktory a gril. Zahrada je oplocená a v klidné části Jablonce.

Najděte nás na mapě

Jugoslávská 30/11, 466 01 Jablonec nad Nisou


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...