Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Belvedere - H&Hotels s.r.o. (Praha 7)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 7
Hotel Belvedere na Praze 7 (poblíž Letné, Holešovic či samotného centra) je místo, kde dokážeme udělat maximum pro Vaší firemní akci či  ubytování. Prohlédněte si naši nabídku služeb a nebudete litovat. Ve funkcionalistické budově z počátku 20. století již po mnoho let plníme ty nejnáročnější... zobrazit více
3 místnosti pro max 300 lidí

Kontaktní údaje

Recepce: +420 220 106 111
E-mail: belvedere@hhotels.cz
---
Rezervace firemních akcí a pobytů:
Ing. Veronika Dresler Vojtíšková
GSM: +420 720 814 566
www.hhotels.cz
E-mail: dresler@hhotels.cz

Milady Horákové 19, 170 00 - Praha 7 , okr. Praha 7
https://www.hotelbelvedereprague.cz

Hotel Belvedere na Praze 7 (poblíž Letné, Holešovic či samotného centra) je místo, kde dokážeme udělat maximum pro Vaší firemní akci či  ubytování. Prohlédněte si naši nabídku služeb a nebudete litovat. Ve funkcionalistické budově z počátku 20. století již po mnoho let plníme ty nejnáročnější požadavky našich klientů. Hotel nabízí řadu plně vybavených konferenčních místností o celkové kapacitě až 420 osob, součástí prostor je i velký společenský sál, který pravidelně zajišťuje kongresy, taneční akce či velké oslavy. 

Zajistíme pro Vás potřebné technické vybavení jako je dataprojektor s plátnem, flipchart, nebo ozvučení s mikrofonem. Nabídneme komplexní cateringové služby jako je coffee break, obědy a večeře formou servírovaného menu nebo rautů. Hotel nabízí dvě stylově zařízená svatební apartmá vhodná pro svatební cesty, romantické pobyty nebo jiné slavnostní příležitosti.  V přízemí hotelu se nachází À la carte restaurace Belcredi Bistro s kapacitou až 60 míst a nabídkou kvalitních pokrmů mezinárodní kuchyně.

Služby

Konferenční prostory až pro 300 osob, A la carte restaurace Bistro Belcredi – kapacita 60 míst, Wi-Fi v celém hotelu zdarma, Parkování – nutná rezervace předem, Bezbariérové pokoje, Směnárna, Bankomat (EUR, USD, CZK), Kadeřnictví a kosmetický salon, Thajské masáže

Vybavení

Na míru Vám zajistíme veškeré technické vybavení: dataprojektor s plátnem, flipchart a ozvučení s mikrofonem. Nabízíme kompletní cateringové služby: coffee breaky, obědy a večeře formou servírovaného menu, rauty a také občerstvení formou finger foodu.

Ceny a popis ubytování

Hotel Belvedere Praha disponuje 149 moderně vybavenými hotelovými pokoji s vysokorychlostním Wi-Fi internetovým připojením. Vysokou exkluzivitu přináší 14 prostorných pokojů a junior suites, jež jsou umístěné na uzavřeném exekutivním patře se samostatným vstupem. Součástí těchto pokojů je i nadstandardní vybavení. K dispozici je i 5 pokojů pro invalidní hosty. Všechny pokoje jsou nekuřácké.
Společenský sál (240 m2)
pro 300 lidí 45 000.00 Kč / den Pronájem společenského sálu Belvedere Praha s galerií je možný po celý den. Sál má samostatný vstup z ulice, šatnu, 2 bary, podium a taneční parket. Vhodný nejen pro několikadenní školení, semináře, workshopy a konference, ale také pro pořádání plesů, narozeninových oslav a jiných společenských akcí. Všechny konferenční prostory jsou pokryty vysokorychlostním Wi-Fi internetovým připojením. Kapacita: ples 300 osob, divadlo 200 osob, škola 120 osob.
Club Memphis (173 m2)
pro 100 lidí 20 000.00 Kč / den Nové multifunkční klimatizované konferenční centrum Memphis. Ideální nejen pro školení, semináře, workshopy, prezentace, ale i rodinné či jiné společenské akce. Vybaveno nejmodernější technikou, A/C, vysokorychlostním WI-FI, LED osvětlením s možností výběru barevných schémat, ozvučením. HD projektor s možností připojení na velké plátno 3 m x 1,7 m a na 2 LED TV umístěné po stranách sálu. Pronájem na 1/2 dne je 12 000,- Kč.
Salónek Letná (50 m2)
pro 25 lidí 10 000.00 Kč / den Klimatizovaný prostorný a světlý salonek s denním světlem vhodný pro menší školení, jednání a prezentace umístěný v exekutivním patře hotelu se samostatným vstupem. Součástí salonku je koutek s pohovkou a lobby exekutivního patra vhodné pro odpočinek účastníků. Pronájem na 1/2 dne je 6 000 CZK

Najděte nás na mapě

Milady Horákové 19, 170 00 Praha 7


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...