Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Vila Čerych (Česká Skalice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Náchod
Klidné ubytování, příjemné prostředí, neopakovatelný pohled do zahrady – to je Vila Čerych . Ubytování a pronájem je možno využít při vícedenních kurzech, oslavách, svatbách či turisticky. Ubytovací kapacita je 27 lůžek v sedmi pokojích s vlastním sociálním zázemím a k pronájmu jsou zde k... zobrazit více
2 místnosti pro max 45 lidí

Kontaktní údaje

centrum@vilacerych.cz

Křenkova 477, 552 03 - Česká Skalice , okr. Náchod
http://www.vilacerych.cz

Klidné ubytování, příjemné prostředí, neopakovatelný pohled do zahrady – to je Vila Čerych. Ubytování a pronájem je možno využít při vícedenních kurzech, oslavách, svatbách či turisticky. Ubytovací kapacita je 27 lůžek v sedmi pokojích s vlastním sociálním zázemím a k pronájmu jsou zde k dispozici dvě místnosti. Vila Čerych s přilehlou zahradou patří ke klenotům české předválečné architektury a je chráněnou kulturní památkou. Reprezentativní dvoupatrový dům v bezprostřední blízkosti centra České Skalice je zasazen do rozlehlé zahrady s velkým dekorativním bazénem, s altány a pergolami, ve vzdálenějších koutech přecházející ve volnější anglický park. 

Panský pokoj (20 m2)
pro 12 lidí 2 000.00 Kč / den Pro obchodní jednání a další menší akce je určen Panský pokoj, jehož celková kapacita je až 12 osob. Salonek je vybaven stylovým nábytkem a velkými okny, která zajišťují dostatečný přísun přirozeného denního světla. Mezi technické vybavení pokoje patří projektor, plátno a mikrofon. Samozřejmostí je také bezdrátové připojení k internetu. Po předchozí domluvě je možné zajistit občerstvení či ubytování hostů v některém ze sedmi pokojů.
Seminární místnost (40 m2)
pro 45 lidí 3 000.00 Kč / den Stylově zařízená seminární místnost je, stejně jako celá vila, zařízena v prvorepublikovém stavebním slohu rondokubismu a svým hostům nabízí zcela unikátní atmosféru. Celková kapacita sálu je dle uspořádání míst k sezení až 45 osob. Hostům je zde plně k dispozici moderní audiovizuální technika zahrnující například projektor či kvalitní ozvučení s mikrofony. Samozřejmostí je také bezdrátové připojení k internetu. Po předchozí domluvě lze zajistit občerstvení, které je nabízené ve dvou variantách.

Najděte nás na mapě

Křenkova 477, 552 03 Česká Skalice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...