Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Zámek Ratměřice, hotel & resort (Ratměřice )

Zobrazit všechny objekty v okrese Benešov
Prostory Zámku Ratměřice jsou vhodné pro pořádání kongresů, konferencí, školení, seminářů, workshopů nebo různých teambuildingových akcí na míru. V rámci firemních akcí poskytujeme gastronomické služby jako jsou coffee breaks , rauty nebo bankety . Pro relaxaci a uvolnění lze využít... zobrazit více
4 místnosti pro max 150 lidí Ubytování (pro 38 lidí)

Kontaktní údaje

Jůlie Říhová
E-mail: julie.rihova@zamek-ratmerice.cz

Ratmřice 1, 257 - Ratměřice , okr. Benešov
http://www.zamek-ratmerice.cz

Prostory Zámku Ratměřice jsou vhodné pro pořádání kongresů, konferencí, školení, seminářů, workshopů nebo různých teambuildingových akcí na míru.
V rámci firemních akcí poskytujeme gastronomické služby jako jsou coffee breaks, rauty nebo bankety. Pro relaxaci a uvolnění lze využít moderní wellness a fitness, širokou nabídku masáží, multifunkční hřiště nebo vinný sklípek, půjčovnu kol, stolní tenis nebo například piknik v zámeckém parku.  

V prostorném podkroví zámeckého hotelu se nachází velký konferenční sál a dva menší školicí salonky s denním světlem a výstupem z výtahu. Hotel dále disponuje reprezentativním salonkem v prvním patře, který je vhodný pro významná nebo uzavřená jednání. A v neposlední řadě je možné využít menší salonek v prostorách restaurace, kde je k dispozici i venkovní nádvoří.
Součástí konferenční nabídky jsou i závěsný dataprojektor, plátno, flipchart a ozvučení.

Součástí resortu je i zámecká restaurace Sequoia s terasou a přírodním jezírkem. Restaurace je propojena se školicím salonkem s vlastní promítací technikou a venkovním nádvořím s prostorem pro kuřáky.

Navíc zajišťujeme řadu doplňkových služeb a aktivit, které také přispějí ke zvýšení úrovně pořádané akce nebo ji obohatí o nezapomenutelné společné zážitky.

Vybavení

Konferenční prostory
Velký sál - 475 m2, max 150 osob
Salonek 1 - 96 m2, max 80 osob
Salonek 2 - 48 m2, max 40 osob
Salonek 3 - 28 m2, max 25 osob

Wellness centrum
- parní a finská sauna, tepidarium, jacuzzi, zážitková sprcha, masérna s 2 lůžky

Fitcentrum
Vinný sklípek
Restaurace
Park

Ceny a popis ubytování

Ubytovací kapacita zahrnuje 16 dvoulůžkových pokojů a 3 apartmá. Celkovou kapacitu 38 lůžek. Všechny pokoje jsou standardně vybaveny wifi připojením, TV, telefonem, minibarem, osobním trezorem, župany, vysoušečem vlasů, luxusní přírodní kosmetikou a nadstandardně pohodlnými postelemi. V rámci pobytu mohou hosté bezplatně využívat hotelové parkoviště, a v ceně ubytování je i bohatá snídaně.
Salonek restaurace (28 m2)
pro 25 lidí
Salonek 2 (48 m2)
pro 40 lidí
Salonek 1 (96 m2)
pro 80 lidí
Velký sál (475 m2)
pro 150 lidí

Najděte nás na mapě

Ratmřice 1, 257 Ratměřice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...