Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Klášter Želiv (Želiv)

Zobrazit všechny objekty v okrese Pelhřimov
Na soutoku řek Želivky s Trnávkou leží už skoro 900 let obklopen překrásnou krajinou premonstrátský klášter Želiv. Rozsáhlý klášterní areál představuje řadu budov  různých stavebních slohů. Dominantami jsou barokní kostel Narození Panny Marie, který projektoval Jan Blažej Santiny, barokní... zobrazit více
3 místnosti pro max 100 lidí Ubytování (pro 76 lidí)

Kontaktní údaje

fikarova@zeliv.eu, mouckova@zeliv.eu
737467388, 731598985

Želiv 122, 394 44 - Želiv , okr. Pelhřimov
http://www.zeliv.eu

Na soutoku řek Želivky s Trnávkou leží už skoro 900 let obklopen překrásnou krajinou premonstrátský klášter Želiv. Rozsáhlý klášterní areál představuje řadu budov  různých stavebních slohů. Dominantami jsou barokní kostel Narození Panny Marie, který projektoval Jan Blažej Santiny, barokní konvent a opatství, které bylo zrekonstruováno na HOTEL.

Hotel se nachází v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny, pohodlně dostupný z dálnice D1 jak ze směru z Prahy tak i z Brna, exit Humpolec ( 12 km do Želiva).

Klášter Želiv má rozhodně co nabídnout jak svými prostory, kvalitními službami, splnění očekávání klientů, tak i krásnou přírodou v čisté Vysočině, která vybízí k nespočtu aktivit.

 

Služby

hotelové ubytování, restaurace ( ala carte, konferneční menu, zájezdové menu, svatby, atd) , catering, prohlídky denní i noční konventu s kostelem, vlastní minipivovar- pro vyznavače dobrého moku je též v nabídce prohlídka s ochutnávkou v klášterním pivovaru, kde sládek vaří nefiltrovaná a nepasterizovaná piva. Nejprodávanější světlý dvanáctistupňový ležák Haštal nese jméno želivského opata z konce 12.století. Letos pivovar slaví 400 let od založení a získání várečného práva.

Vybavení

Možnost plateb kartami - Master Card,VISA,
Wifi v celém objektu
Kopírování / Faxové služby
Bezpečnostní schránka pro uschování cenností
Prodej dárkových předmětů, pohlednic, map
Kompletní informace o službách a aktivitách v Želivě a okolí
Turistické informace, tipy na výlety
Úschovna kol
Bezbariérový přístup v pokojích economy
Pokoj pro handicapované hosty
Zajištění transferu mezi hotelem a letištěm
Zvuková izolace
Zahrada, nádvoří

Ceny a popis ubytování

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaných prostorách kláštera , kde na jaře tohoto roku byla dokončena rozsáhlá citlivá rekonstrukce v souladu s historickým rázem budovy a disponujeme kapacitou 32 pokojů, tedy 76 lůžky a také 2 přednáškovými síněmi a sálem až pro 120 osob „České nebe“, kterému dominuje stropní freska. Naše široká škála skladby pokojů a to od economy, superior, suite až po pokoje de luxe s Wi-Fi připojení uspokojí každého klienta.
Cena: 2 lůžk. pokoj Superior 1 500,-


přednášková síň 2 (64 m2)
pro 40 lidí 2 000.00 Kč / den variabilní dle přání, propojovací historické dveře s přednáškovou síní 1 a poté i s Českým nebem
přednášková síň 1 (79 m2)
pro 50 lidí 2 000.00 Kč / den přednášková síň 1 se může propojit se sálem České nebe a přednáškovou síní 2 ( spojovací historické dveře), opět je variabilní dle přání.
sál České nebe (123 m2)
pro 100 lidí 3 000.00 Kč / den vysoce reprezentativní, výbava sálu je variabilní od přednáškových prostor přes taneční až různé obřady a oslavy, vždy upravujeme na přání klienta

Najděte nás na mapě

Želiv 122, 394 44 Želiv


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...