Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Areál Císařská louka (Praha 5)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 5
Areál Císařská louka je ideálním místem pro pořádání soukromých a firemních akcí blízko CENTRA PRAHY ! Dle potřeby jsme schopni naplánovat a realizovat celou akci od cateringu, přes program až po výzdobu. Rádi Vám pomůžeme s přípravou jednoduchého posezení, ale i s celodenní akcí a... zobrazit více
2 místnosti pro max 3000 lidí

Kontaktní údaje

Císařská louka s.r.o.
E-mail: produkce@cisarska-louka.cz
Tel.: +420 702 161 802

Císařská louka 32, 150 00 - Praha 5 , okr. Praha 5
http://www.cisarska-louka.cz

Areál Císařská louka je ideálním místem pro pořádání soukromých a firemních akcí blízko CENTRA PRAHY!

Dle potřeby jsme schopni naplánovat a realizovat celou akci od cateringu, přes program až po výzdobu. Rádi Vám pomůžeme s přípravou jednoduchého posezení, ale i s celodenní akcí a doprovodným programem pro více než 800 lidí.

V areálu je bohaté sportovní vyžití (lukostřelba, lanové centrum, beach volejbal, tenis, golf a další).

Pro dopravu na ostrov je možno využít automobil, MHD nebo zvolit alternativní variantu – přívozem. Můžeme Vám nabídnout až 100 parkovacích míst zdarma.

Přesvědčte se sami o kvalitě našich služeb. Kontaktujte nás pro více informací.

Služby

Cateringové služby: v areálu je k dispozici moderní česká restaurace Cinda, zázemí pro rauty, letní grilování, ohniště. / Agenturní služby: kompletní zajištění firemní akce dle přání klienta, široká dodavatelská síť programů, kompletní personální zajištění akce. / Sportovní vyžití: lukostřelba, vzduchovky, beach volejbal, tenis, golf, pétanque, kroket, ruské kuželky, stolní tenis. / K využití: molo pro vodní aktivity a programy, 100 parkovacích míst.

Vybavení

Technické vybavení: zabudovaný projektor a plátno, mikrofony / Mobiliář: party stany, koktejlové stolky, heatery, pivní sety, grily
Restaurace (zimní zahrada) (100 m2)
pro 150 lidí 7 000.00 Kč / den Prosklený prostor se zabudovaným projektorem a plátnem, vhodné pro meetingy, soukromé oslavy nebo svatební hostiny. Kapacita při uspořádání na sezení je cca 70 osob.
Celý areál (1000 m2)
pro 3000 lidí 30 000.00 Kč / den Exkluzivní pronájem celého areálu Vám zajistí 100 krytých míst v restauraci + další venkovní sezení pod slunečníky. K dispozici je velký výběr sportovních aktivit a travnatý prostor pro i ty méně realizovatelné nápady.

Najděte nás na mapě

Císařská louka 32, 150 00 Praha 5


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...