Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Coworking centrum InnoCrystal (Zlatníky-Hodkovice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 4
Coworkingové centrum Innocrystal je prostor zřízený za účelem pronájmu prostor k Vašemu podnikání a realizaci firemních akcí . K dizpozici je výhodný pronájem vlastní kancelář či jen pracovní stůl. Připraven je rovněž tzv. coworkingový program, kdy je buď možno využívat prostory pro práci jak... zobrazit více
5 místnosti pro max 60 lidí

Kontaktní údaje

Kateřina Zocherová
email: katerina.zocherova@innocrystal.com
Tel: 00420 601 362 352

Inovační 122, 252 41 - Zlatníky-Hodkovice , okr. Praha 4
http://www.innocrystal.com/pronajem/

Coworkingové centrum Innocrystal je prostor zřízený za účelem pronájmu prostor k Vašemu podnikání a realizaci firemních akcí. K dizpozici je výhodný pronájem vlastní kancelář či jen pracovní stůl. Připraven je rovněž tzv. coworkingový program, kdy je buď možno využívat prostory pro práci jak na full-time tak i na pár hodin denně.   Kromě individuálních pronájmů nabízíme rovněž několik zasedacích místností, kde se můžete setkávat pro různé porady, školení a meetingy. Největší prostor je až pro 100 lidí.  Jsme otevřeni všem oborům a prostřednictvím nově vznikajícího cowokringového centra jsme připravení napomáhat rozvoji podnikání zasídlených firem. 

Perspektivní lokalita Zlatníky - Hodkovice je ve středu budoucího technologického klastru STAR (Science & Technology Advanced Region). Umístění centra mimo Prahu umožňuje usídleným společnostem přístup k dotačním programům EU a současně být v těsné blízkosti centra Prahy a  mezinárodního Letiště Václava Havla Praha, oboje dostupné do 20min.

 

 

Služby

Vybavený kuchyňský kout, Sedací soupravy pro relaxaci, Sprcha, Parkování, Telefonní místnosti, Multifunkční místnost se samoobslužnou kantýnou, promítacím zařízením a velkoplošnou TV. K dispozici jsou zde také venkovní terasy, možnost zajištění cateringu apod.

Vybavení

K dispozici tisk, kopírování, skenování. Rychlé připojení k internetu LAN či WIFI. Možnost umístění sídla firmy. IP telefon.
Modrý konferenční salónek (40 m2)
pro 15 lidí Místnost vybavena projektory, wi-fi. Možnost dovybavení potřebnou technikou. Zajištění občerstvení.
Žlutý konferenční salónek (40 m2)
pro 15 lidí Místnost je vybavena projektory, wi-fi. Možnost dovybavení potřebnou technikou. Zajištění občerstvení během Vaší akce.
Červený konferenční salónek (40 m2)
pro 15 lidí Místnost je vybavena projektory, wi-fi. Možnost dovybavení potřebnou technikou. Zajištění občerstvení během Vaší akce.
Zasedací místnost pronájem Praha 4 (86 m2)
pro 30 lidí Místnost je vybavena širokoúhlou TV, projektorem, Wi-fi.
Konferenční sál k pronájmu Praha 4 (200 m2)
pro 60 lidí Místnost je vybavena širokoúhlou TV a projektorem. K dispozici je rovněž kávovar, lednice i pro vlastní občerstvení, mikrovlnná trouba a výstup je na rozlehlou terasu, kterou lze v teplém počasí také využít.

Najděte nás na mapě

Inovační 122, 252 41 Zlatníky-Hodkovice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...