Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

U Bubeníčků (Praha 2)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 2
Staročeská restaurace U Bubeníčků se nachází v samotném centru Prahy. Již téměř stoletá tradice našeho podniku je zárukou, že o Vás bude skvěle postaráno. Nabízíme Vám množství skvělých jídel a tradičních nápojů. V restauraci U Bubeníčků se vaří česká kuchyně, ke které si můžete dát skvělé... zobrazit více
1 místnost pro max 50 lidí

Kontaktní údaje

ububenicku@centrum.cz
+420 778 482 882

Myslikova 8, 120 00 - Praha 2 , okr. Praha 2
http://www.ububenicku.cz

Staročeská restaurace U Bubeníčků se nachází v samotném centru Prahy. Již téměř stoletá tradice našeho podniku je zárukou, že o Vás bude skvěle postaráno. Nabízíme Vám množství skvělých jídel a tradičních nápojů. V restauraci U Bubeníčků se vaří česká kuchyně, ke které si můžete dát skvělé nepasterizované tankové pivo z Plzně.

Salonek restaurace U Bubeníčků, jinak také nazvaný Česká chalupa je místem s jedinečnou atmosférou. Jak již sám název napovídá, ocitnete se v prostředí plném staročeských motivů. Autorské malby na stěnách Vám ještě více zpříjemní již tak skvělý zážitek. Naše milá obsluha Vám může nabídnout dobrá vína, skvělé nepasterizované plzeňské pivo z tanku, jedinečnou českou a staročeskou kuchyni. Salonek restaurace U Bubeníčků prostě musíte navštívit! Přijďte, rádi Vás u nás pohostíme!

Salónek
pro 50 lidí

Najděte nás na mapě

Myslikova 8, 120 00 Praha 2


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...