Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Resort Svět (Úžice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Mělník
Pořádejte Vaši příští akci v našem rodinném resortu (pouze 9km od Prahy). Součástí je školící a kongresové centrum s kapacitou až 80 osob. V centru tak můžete pořádat školení, konference, firemní jednání, workshopy, promo akce apod. Díky venkovnímu zelenému údolí lemovaného rybníky jsou prostory... zobrazit více
3 místnosti pro max 120 lidí Ubytování (pro 65 lidí)

Kontaktní údaje

tel: 724 236 589
email: info@resortsvet.cz

Hlavní 277, 277 45 - Úžice , okr. Mělník
http://www.resortsvet.cz

Pořádejte Vaši příští akci v našem rodinném resortu (pouze 9km od Prahy). Součástí je školící a kongresové centrum s kapacitou až 80 osob. V centru tak můžete pořádat školení, konference, firemní jednání, workshopy, promo akce apod. Díky venkovnímu zelenému údolí lemovaného rybníky jsou prostory našeho resortu vhodné i k realizaci teambuildingu.

V rámci konferenčních služeb zajišťujeme kompletní gastronomický servis, který respektuje klientovy požadavky a přání. Rádi Vás provedou svými prostory a vytvoří Vám nezávaznou kalkulaci s nabídkou pro raut, banket, bufet, coffee break nebo akci s výběrem á la carte.

V resortu se nachází první a jediné putting-golfové hřiště v České republice, rybníky pro sportovní rybaření a ničím nerušená příroda v okolí resortu. Naše poloha od obytné zástavby je výhodou pro nerušenou zábavu až do pozdních nočních hodin.

Typické pro naše prostory je jejich unikátnost, rozmanitost a kreativita, které podpoří nápaditost Vašeho
školení, rozproudí tok Vašich myšlenek při konferenci či inspiruje při firemních poradách.

Naše prostory představují unikátnost, rozmanitost a kreativitu, které podpoří nápaditost Vašeho
školení, rozproudí tok myšlenek při konferenci či inspiruje při firemních poradách.

Snažíme se každému klientovi poskytovat "rodinnou péči".

 

Služby

Ubytovací a konferenční služby, dále stravovací, sekretářské a kancelářské služby - tisk, kopírování, fax, skenování. Sportovní a odpočinkové služby. Putting-golfové hřiště, relaxační apartmány.

Vybavení

TV, bezplatný wifi internet, Dataprojektor včetně PC + MS Office + internet, DVD přehrávač, TV, HIFI 5.1 ozvučení sálu, bezdrátový mikrofon, Flipchart – v ceně 1 BLOK na den.

Ceny a popis ubytování

Každý z našich apartmánů je vybaven 4-5 lůžky, vlastní koupelnou, WC, umyvadlem. Všechny apartmány jsou s výhledem na rybník s možností venkovního posezení. V apartmánech najdete
ledničku s minibarem, na vyžádání zapůjčení rychlovarné konvice, nebo mikrovlnné trouby,
zapůjčení drobných domácích spotřebičů, trezor na recepci. Pro svatební a firemní klientelu, která využije jak Baštu, tak Pension, popř. Ranč, nabízíme individuální ceny, které jsou předem domluveny a jsou součástí nabídky za komplexní gastronomické služby v našem resortu.



Kongresové centrum
pro 80 lidí Cena za hodinu se účtuje za každých započatých 60 minut. Minimální cena za školící den je 6 hodin uspořádání stolů a židlí dle přání zákazníka. Vybavení: Bezdrátový mikrofon, moderní ozvučení sálu, Wifi dataprojektor s projekčním plátnem o rozměru 300x150 cm, Flip-chart tabule Wifi v celém objektu.
Restaurace Ranč
pro 90 lidí Oddělené dvě části restaurace, Unikátní kamenná kuchyně s udírnou, Dětský koutek Letní venkovní terasa pro 20 osob, Wifi připojení, Prodej domácích výrobků. Rauty a menu dle Vašich představ
Restaurace Bašta
pro 120 lidí Restaurace zrealizuje hostiny až pro 80 osob k sezení, nebo 120 osob včetně využití venkovní besídky. Možnost sestavení svatebního menu a rautu dle vašich představ, venkovní a vnitřní grilování, venkovní posezení v zastřešené besídce, aranžérské služby, parkování přímo v areálu.

Najděte nás na mapě

Hlavní 277, 277 45 Úžice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...