Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Adam**** (Špindlerův mlýn)

Zobrazit všechny objekty v okrese Trutnov
Čtyřhvězdičkový hotel Adam naleznete necelé 2 km od centra horského střediska Špindlerův Mlýn, v nejkrásnějším údolí v Krkonoších - v údolí Svatého Petra, 850 n.m. Hotel se dá... zobrazit více
1 místnost pro max 50 lidí

Kontaktní údaje

Recepce: +420 499 433 071
Rezervace: +420 499 433 070
Fax: +420 499 429 260
E-mail: info@hoteladam.cz

Recepce otevřena od 07:00 do 22:00 hodin.
Rezervace v provozu od 08:00 do 18:00 hodin.

Svatý Petr 267, 0 - Špindlerův mlýn , okr. Trutnov
http://www.hoteladam.cz/

Čtyřhvězdičkový hotel Adam naleznete necelé 2 km od centra horského střediska Špindlerův Mlýn, v nejkrásnějším údolí v Krkonoších - v údolí Svatého Petra, 850 n.m. Hotel se dá pronajmout nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro realizaci nejrůznějších firemních akcí - večírky, školení, teambuilding. K dispozici je kongresový sál a salonek na školení.Součástí hotelu je i restaurace s barem, krbem a dětským koutkem. Pokud to počasí dovolí, tak si můžete vychutnat překrásný výhled na celé údolí a panorama hor.

V blízkosti hotelu se nachází sportovní lyžařský areál Svatý Petr. Pro Váši relaxaci je v hotelu připraven wellness bar, fitness, bazén, whirlpool, parní lázeň, sauna a masáže.

Služby

Indoor aktivity: tenis v hale, squash, minigolf,střelnice, bowling, kuželky, solárium, golfový trenažér, fitness, aquacentrum s tobogány a vířivkami, plavecké bazény.

Outdoor aktivity: minigolf, tenis, horská kola, kolečkové brusle, vyjížďky na koních, paragliding,bobová dráha,přemostění přes přehradu, slaňování, lanový park, obří houpačka, terénní koloběžky, jízda na čtyřkolkách, devítijamkové golfové hřiště v Mladých Bukách, bungeerunning, lukostřelba, paintball, adrenalinové sporty

Vybavení

Dataprojektor a ostatní konferenční vybavení.

Ceny a popis ubytování

Hotel Adam nabízí ubytování ve 34 pokojích dvoulůžkových (s možností přistýlky), tří a čtyřlůžkových, 8 apartmánech a 5 pokojů De-Lux. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou,WC, fénem, nábytkem z masivního dřeva, TV se SAT programy, minibarem a trezorem. Bezplatné parkoviště k Vašemu ubytování.
Kongresový sál (96 m2)
pro 50 lidí Sál je vybaven projekční technikou, ozvučením, interaktivní tabulí a flipchart tabulí s magnetickým povrchem. Uspořádání je variabilní dle požadavků klienta. Je vhodný k uspořádání různě velkých národních i mezinárodních firemních akcí, též často využíván pro cvičební pobyty s různým zaměřením.

Najděte nás na mapě

Svatý Petr 267, 0 Špindlerův mlýn


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...