Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Konferenční centrum GreenPoint (Praha 10 - Strašnice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 10
Konferenční centrum GreenPoint pojme celkem až 250 osob, a to ve čtyřech variabilních konferenčních a školících sálech s návazností na terasu. Jistě Vás potěší propojení špičkově... zobrazit více
6 místnosti pro max 180 lidí

Kontaktní údaje

Ondřej Stašek, 777 717 614, 274 775 726
info@kc-greenpoint.cz
stasek@kc-greenpoint.cz

Dvouletky 529, 100 - Praha 10 - Strašnice , okr. Praha 10
http://www.kc-greenpoint.cz

Konferenční centrum GreenPoint pojme celkem až 250 osob, a to ve čtyřech variabilních konferenčních a školících sálech s návazností na terasu. Jistě Vás potěší propojení špičkově vybavených interiérů s klidem a pohodou zahrady. Ta přímo láká k využití pro volnočasové a doplňkové aktivity: petanque, kroket apod.

Služby

Audiovizuální služby, tlumočnické služby, catering, možnost zajištění ubytování

Vybavení

Dataprojektory, ozvučení, mikrofony, prezentér, speaker stolek, pódium, notebook,
Foyer
pro 0 lidí Vstupní prostor a komunikační zóna, návaznost na terasu a zahradu. Většinou se zde setkáte s podávaným občerstvením, ale prostor může sloužit k registraci účastníků, vystavení produktů (vjezd automobilu do foyer povolen) a dalších propagačních materiálů. Celý prostor je klimatizován.
Sál D (18 m2)
pro 15 lidí 3 900.00 Kč / den
Sál C (40 m2)
pro 18 lidí 4 900.00 Kč / den Menší sál vhodný pro práci ve skupině – školení, workshopy, assessment a development centra. Dispozice sálu nabízí široké možnosti uspořádání zasedacího pořádku. Klimatizovaný sál s denním světlem.
Sál A (72 m2)
pro 48 lidí 7 400.00 Kč / den Hlavní sál konferenčního centra GreenPoint, který lze během několika minut rozdělit na dva menší, samostatné sály. Každý ze sálů disponuje vlastním vstupem na terasu. Variabilita prostor nabízí širok
Sál B (72 m2)
pro 48 lidí 7 400.00 Kč / den Sál B Konferenčního centra GreenPoint vznikne rozdělelním hlavního sálu během několika minut na dva menší, téměř stejné, samostatné sály A a B. Každý ze sálů disponuje vlastním vstupem na terasu. Variabilita prostor nabízí široké možnosti uspořádání zasedacího pořádku. Denní světlo s možností zatemnění. Výborná akustika, klimatizace.
Sály A + B (160 m2)
pro 180 lidí 13 900.00 Kč / den Hlavní sál konferenčního centra GreenPoint, který lze během několika minut rozdělit na dva menší, samostatné sály. Každý ze sálů disponuje vlastním vstupem na terasu. Variabilita prostor nabízí široké možnosti uspořádání zasedacího pořádku. Denní světlo s možností zatemnění. Výborná akustika, klimatizace.

Najděte nás na mapě

Dvouletky 529, 100 Praha 10 - Strašnice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...