Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Penzion Pod Zvonem (Staré Město - Chrastice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Šumperk
Penzion Pod Zvonem vznikl díky přestavbě odsvěcené kaple sv. Petra a Pavla z roku 1868. Komplexní rekonstrukce byla ukončena zavěšením funkčního zvonu z dílny Ditrichových z Brodku u Přerova. V roce 2010 byl v anketě MF Dnes penzion... zobrazit více
2 místnosti pro max 50 lidí

Kontaktní údaje

Ing. Marta Vančurová
775 750 108
info@relaxpointhyncice.cz

Hynčice Pod Sušinou 18, 788 32 - Staré Město - Chrastice , okr. Šumperk
http://www.relaxpointhyncice.cz

Penzion Pod Zvonem vznikl díky přestavbě odsvěcené kaple sv. Petra a Pavla z roku 1868. Komplexní rekonstrukce byla ukončena zavěšením funkčního zvonu z dílny Ditrichových z Brodku u Přerova. V roce 2010 byl v anketě MF Dnes penzion zařazen mezi 10 nejoriginálnějších ubytovacích zařízení v celé republice. Parkoviště se nachází přímo u penzionu. Uspořádejte u nás Vaši příští firemní akci, sraz, svatbu, ... V těsné blízkosti provozujeme také "Starou Školu", která zahrnuje společenskou místnost, kuchyni i možnost ubytování pro další hosty. Součástí je i gril na prase.

Služby

Vaše pohodlí je u nás prioritní - zajišťujeme pro Vás ubytování i komplexní péči. K tomu patří bezesporu i kvalitní občerstvení z naší kuchyně, grilu, udírny či grilu na prase. Dále pro zpestření Vaší akce zajistíme jízdu na horských kárách, mountainboardech, pásových lyžích či koloběžkách - všechny tyto naše atrakce si můžete vyzkoušet na nedalekém svahu.

Vybavení

internet, Wi-Fi, TV, kvalitním audiosystém, dataprojektor, venkovní aparatura, mikrofon, osvětlení, barevná hudba a další. Veškeré technologie pro vás připravíme na míru po domluvě.

Ceny a popis ubytování

Penzion Pod Zvonem nabízí celkem 28 lůžek v 8 pokojích s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. Na každém pokoji je k dispozici televize a lednička s minibarem.

Pro informaci o ceně za váš pobyt/akci nás prosím kontaktujte na emailu info@relaxpointhyncice.cz. Cena je vždy stanovena individuálně, na základě vašich požadavků - věřím, že najdeme optimální variantu.
Společenská místnost - Penzion Pod Zvonem (60 m2)
pro 30 lidí Společenská místnost je vybavena krbem, TV, dataprojektorem, kvalitním audiosystémem, internetem, Wi-Fi i vinotékou. Je ideálním místem pro pořádání svateb, firemních akcí, srazů i jiných setkání.
Společenská místnost - Stará Škola (60 m2)
pro 50 lidí Společenská místnost je vybavena posezením, TV, lednicí s nápoji a barem, kde je pípa a hosté si tak mohou sami čepovat pivo a kofolu - ideální místo pro večírek.

Najděte nás na mapě

Hynčice Pod Sušinou 18, 788 32 Staré Město - Chrastice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...