Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hoffmanův dvůr (Praha 9)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 9
Romantická restaurace, prostorný dvůr, velká zahrada a vinný sklep - to vše tvoří Hoffmanův dvůr na okraji Prahy ve Vinoři.  Pořádat zde můžete soukromé i veřejné akce, a to i ve vlastní produkci na základě... zobrazit více
5 místnosti pro max 1000 lidí

Kontaktní údaje

Ilja Vlček
tel: 739737503
email: info@hoffmanuv-dvur.cz

Vinořské náměstí 34, 0 - Praha 9 , okr. Praha 9
http://www.hoffmanuv-dvur.cz/

Romantická restaurace, prostorný dvůr, velká zahrada a vinný sklep - to vše tvoří Hoffmanův dvůr na okraji Prahy ve Vinoři. Pořádat zde můžete soukromé i veřejné akce, a to i ve vlastní produkci na základě smluvních a provozních podmínek. Můžete ale nemusíte využít naše služby s akcemi související, a to včetně cateringu.

Ubytovací zařízení se nachází asi 500 m od areálu. Jednotlivé části Hoffmanova dvora tvoří: Konírna - hlavní budova, stodola, sklípek, dvůr se zahradou, velká zahrada a zázemí pro catering. V Hoffmanově dvoře je možné formou pronájmu areálu pořádat veřejné i soukromé akce, firemní akce, prezentační dny, tiskové konference, školení, svatby apod.

Služby

Můžete ale nemusíte využít naše služby s akcemi související, a to včetně cateringu.

Vybavení

V nádherné zahradě areálu dominuje stoletý dub, jenž obklopuje prostorný dvůr, bývalá konírna jako restaurace s pódiem, barem a kuchyní, veliká stodola i vinný sklípek. Otevřeno je zatím ve čtvrtek a v pátek od 16 – 23 hodin a v sobotu/neděli od 11 – 23 h. Pro děti jsou zde fotbalové branky, pískoviště, brouzdaliště, prolézačky a pro dospělé badminton, šipky, kroket apod.
Sklípek (80 m2)
pro 40 lidí Tento prostor lze využít nejen jako vinný sklípek, čajovnu, nebo jinou část doprovodného programu. Nachází se pod přístřeškem pod stodolou a je z původního pískovce a cihel. Prostor není vytápěn, naopak, v létě vás příjemně osvěží…
Konírna – hlavní budova (484 m2)
pro 200 lidí Jde o zrekonstruovaný samostatně uzavíratelný prostor bývalé konírny. Vhodný pro prezentace, školení, hostiny apod. Prostor je velice adaptabilní. Do prostoru konírny je možné vjet i osobním vozidlem. Součástí je bar s výčepním zařízením, cca 100 míst k sezení (kapacita až 250 míst, viz. níže), pódium, toalety a prostor je propojen s kuchyní a se zázemím pro catering. Veškerý inventář místnosti lze dle potřeby přestavět. V zimě je místnost vytápěná.
Stodola (319 m2)
pro 200 lidí Tento poměrně „surový“ zrekonstruovaný prostor veliké a vysoké stodoly je vhodný pro pořádání projekcí, seminářů v letním období, výstav, divadelních představení, koncertů, doprovodného programu apod. Do prostor je možné vjet autem velkých rozměrů. Dá se také využít jako náhradní prostor pro svatební obřady v případě deštivého nebo jinak nepříznivého počasí. Tento prostor není centrálně vytápěn, ale je možné přitopit prostřednictvím terasových plynových ohřívačů.
Velká zahrada
pro 500 lidí Tato rozlehlá travnatá plocha je v letních měsících využitelná pro rozšíření sportovních akcí, doprovodného programu apod. V letních měsících je také využívána jako zábavný a odpočinkový parčík, s možností výborného občerstvení a zapůjčení her. Celý prostor lze jednoduše propojit s hlavním dvorem a základním parkovištěm.
Dvůr se zahradou (4500 m2)
pro 1000 lidí Jde o velkou vydlážděnou plochu v kombinaci s travnatými plochami. Dvůr je vhodný pro venkovní posezení, instalaci pódií, párty stanů, hlavní i doprovodné programy, jakékoliv prezentace – je hlavní dominantou areálu. Jeho součástí je prostor zahrady s altánem a venkovním bazénem. Centrální travnatý ovál je využíván pro svatební obřady. Ve večerních hodinách je dvůr osvětlen. V letních měsících je zde k dispozici zahradní nábytek a slunečníky, piknikové deky.

Najděte nás na mapě

Vinořské náměstí 34, 0 Praha 9


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...